Celebrity News

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nikolija OTVORENO o tabu temama u Srbiji!

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nikolija OTVORENO o tabu temama u Srbiji!

Pevačica Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, bez dlake na jeziku odgovorila je na sva škakljiva pitanja.

Pevačica je za Vip magazin otvoreno progovorila o temama o kojima se retko priča u javnosti. Kada su u pitanju razvodi, Nikolija tvrdi da ne smatra da je to sramota:

- Nemam ništa protiv razvoda. Veća je sramota biti u lošem braku i brinuti o tome šta će komšija da kaže - rekla je pevačica, a onda otkrila i šta misli o gej brakovima:

- Zašto da ne? Nemam negativan stav o tome uopšte. Ako se ispostavi da su kompetentni da usvajaju decu, zašto da ne? Sigurna sam da bi neki među njima bili bolji roditelji nego mnogi strejt parovi.

Kada je u pitanju namerni prekid trudnoće, Nikolija nije bila sigurna na koji način da odgovori.

- Ne znam kako da odgovorim na ovo pitanje... Jesam vernik, ali živimo u modernom društvu. Sigurno da jeste greh, ali greh je i slagati, greh je i slavoljublje... Nekad je možda veći greh odgajati dete kad nisi spreman - kaže pevačica, otkrivajući i šta misli o osobama koje odlaze kod psihijatra.

- Samo treba razlikovati psihijatra od psihologa. Ja lično nisam išla, još imam drugarice kojima skačem po glavi, ali mislim da je jako korisno odlaziti kod psihijatra.

O lakim drogama pevačica kaže:

- Da, ali ne zato što konzumiram marihuanu, već zbog toga što bismo imali bolji uvid u to ko puši, koliko puši... Mislim da bi bilo bolje, jer ovako je svi puše, a niko nema uvid u to - kaže Nikolija i dodaje šta misli o seksu "na eks":

- Nemam ništa protiv.