Celebrity News

SVE O RAZVODU ANE I RASTE: Najvažniji detalji o razlazu popularnog para

SVE O RAZVODU ANE I RASTE: Najvažniji detalji o razlazu popularnog para

Advokat Borivoje Borović otkriva kako će izgledati život bračnog para i njihove ćerke Tare nakon što bude okončana brakorazvodna parnica...

Već godinu dana pop zvezda Ana Nikolić i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta, pričaju o tome kako će da se razvedu. U međuvremenu su se nekoliko puta mirili i svađali, pa su mnogi mislili da će par na kraju ipak ostati zajedno.

Međutim, njihov porodični advokar Borivoje Borović otkriva da su Ana i Rasta definitivno odlučili da stave tačku na svoju ljubavnu priču.

On otkriva da su svi papiri za razvod slavnog para spremni i da se samo čeka još koji dan, da se oboje vrate sa putovanja, kako bi svojim potpisima okončali brakorazvodnu parnicu.

- U pitanju je sporazumni razvod braka. Ana je tražila da starateljstvo nad ćerkom Tarom pripadne njoj, s tim što će otac imati prava da je viđa kada god poželi. Što se tiče alimentacije, Stefan će plaćati onoliko novca koliko proceni da može, a Ana oko toga neće praviti pitanje – kazao je advokat Borović.

On dodaje i to da Ana i Tara ostaju u zajedničkom stanu na Voždovcu, dok će Rasta živeti u drugom stanu, a u vezi sa kućom koja je u izgradnji, advokat otkriva da o tome nije bilo reči.

Takođe, Borović tvrdi da čitava brakorazvodna parnica prolazi vrlo civilizovano o ne isključuje mogućnost da se par ponovo pomiri.

- Očigledno je da postoji razlika u naravima, ali o svemu uspevaju da razgovaraju bez ikakve drame. Nikad se ne zna šta će biti. Već smo jednom napravili sporazum o razvodu, pa su se njih dvoje pomirili. Uvek postoji mogućnost da ponovo bude tako – smatra on.