Celebrity News

Pevačica od MUŽA dobila poklon koji vredi čitavo BOGATSTVO

Pevačica od MUŽA dobila poklon koji vredi čitavo BOGATSTVO

Međusobno poštovanje i podršku neguji godinama.

Lepa Brena je nedavno za rođendan od supruga Bobe Živojinovića dobila interesantan poklon. U pitanju je mikrofon koji vredi čitavo bogatstvo, čak 30.000 evra.

Reč je o modelu koji na koncertima koriste samo najveće zvezde današnjice.

- Niko na Balkanu nema takav mikrofon, a ima ih još samo osam na celom svetu. Sa njim pevaju Adele, Ed Sheeran, Beyonce, Taylor Swift, Pitbull, Drake, Coldplay, Bruno Mars i ja deveta - izjavila je Brena za "Alo".

Reč je o vajrles mikrofonu koji radi sa nekompresovanim digitalnim prenosom signala za čist vizionarski zvuk bez intermodulacije.

Brak Lepe Brene i Bate Živojinovića jedan je od najdugovečnijih na našoj estradi, a folk zvezda u više navrata je govorila o njihovom emotivnom odnosu.

https://www.instagram.com/p/BqW3LIhlxVy/?utm_source=ig_embed

- Naš brak nije savršen, ali smo jedno drugom dali slobodu. Brak nije zatvor već zajednica u kokoj čovek treba da da kreativnu mentalnu i fizičku slobodu. Ukoliko niste u stanju da osetite šta može da ugrozi vašu ljubav, onda granicu niko ne treba da vam postavlja. Morate da dozvolite da neko doživi ono što želi, ukoliko to ne ugrožava dostojanstvo jedne porodice -izjavila je Brena.