Celebrity News

ZBACILA Bijonse SA TRONA: Ona je najplaćenija pevačica u muzičkoj industriji

ZBACILA Bijonse SA TRONA: Ona je najplaćenija pevačica u muzičkoj industriji

Forbs je objavio listu najbolje plaćenih žena u muzičkoj industriji za 2018. godinu, a ubedljivo prvo mesto zauzela je pevačica Keti Peri.

Tako je 34-godišnja američka zvezda Keti Peri ove godine uspela da skine sa trona Bijonse, koja je prošle godine bila na samom vrhu.

Keti je ove godine uspela da zaradi čak 83 miliona dolara, a uvećanju njenog bogatstva u velikoj meri doprinela je muzička turneja Witness:The Tour.

Pevačica je navodno za samo jedan nastup na turneji uspela da zaradi million dolara. Osim toga, Keti je imala ulogu sudije u Američkom idolu, što joj je donelo dodatnih 20 miliona.

Na drugom mestu sledi Tejlor Svift sa zaradom od 80 miliona dolara, a očekivalo se da će upravo ona osvojiti ovu titulu ove godine.

Međutim, pretpostavlja se da nije ostvarila ovaj uspeh jer je njena turneja Reputation Stadium bila posle perioda kada je Forbs beležio sume.

 

Odmah posle Tejlor je pop diva Bijonse, koja je ove godine uspela da svoje bogatstvo uveća za 60 miliona dolara.

 

Iako je Bej imala velike obaveze oko porodice, ona je imala fantastične poslovne uspehe prethodnih meseci, poput nezaboravnog nastupa na Koačeli, ali i objavljivanja zajedničkog albuma sa suprugom Džej-Zijem u junu.

U prvih pet se nalaze pevačica Pink (52 miliona) i Ledi Gaga (50 miliona), a zatim po visini zarade slede zvezde: Dženifer Lopez (47 miliona), Rijana (37,5 miliona), Helena Fišer (32 miliona), Selin Dijon (31 milion), i Britni Spirs (30 miliona).