Celebrity News

Konačno otkrivena tajna ZAŠTO JE OTKAZANO snimanje trećeg nastavka filma SEKS I GRAD

Konačno otkrivena tajna ZAŠTO JE OTKAZANO snimanje trećeg nastavka filma SEKS I GRAD

Najzad su nešto poznatiji detalji sukoba koji je obožavaoce kultnog serijala doveo do velikog razočaranja.

Ljubitelji kultne serije “Seks i grad” s nestrpljenjem su poslednjih meseci iščekivali vest o tome hoće li se dočekati treći nastavak istoimenog filma.

Nakon dugih pregovora, snimanje filma ipak je otkazano, a za glavnog krivca optužena je glumica Kim Katral i njen sukob sa Sarom Džesikom Parker.

- U decembru prošle godine, dok sam bila u Švedskoj, zazvonio mi je telefon. Zvali su u vezi sa filmom i mojom ulogom u njemu, ali ja sam odmah odbila i zahvalila se na ponudi. Ne radi se tu ni o novcu, ni o scenama, ni o slavi, već je jednostavno reč o ličnoj odluci. Imam 61 godinu, a trebalo bih da glumim ženu u četrdesetim. Ostale devojke su desetak godina mlađe od mene i ako one prihvate da učestvuju u projektu, to je njihova odluka – izjavila je pre nekoliko meseci Katralova.

Ali, ima i drugih tumačenja.

- Ljudi bliski Kim smatraju da ona nije bila najsrećnija scenarijem, jer liku Samante nije ponuđeno mnogo. Zaključili su kako bi Zverkina smrt najveću pažnju usmerila na Keri i to kako se ona nosi s ulogom udovice, dok bi u drugom planu ostalo prijateljstvo i odnosi četiri prijateljice, što je u suštini i poenta cele franšize - kazao je jedan od članova produkcije.

Dok je ostatak glumačke postave bio zadovoljan ponuđenim uslovima, Kim Katral je smatrala da se njen status omalovažava.

- Čitava franšiza ne bi ni postojala da nema Sare Džesike Parker kao glavne zvezde serije. Kim u vreme nastanka serije nije bila na vrhuncu svoje karijere, Kristin Dejvis je takođe bila nepoznata široj javnosti, a Sintija Nikson bila je pozorišna glumica. Njihovi ugovori sklapani su na temelju statusa u tom trenutku - objasnio je producent.

Takvom hijerarhijom svi su donedavno bili zadovoljni. No, po svemu sudeći, ne više.

Kim smatra da nijedna od glumica ne bi trebalo da bude iznad, da ima drugačiji tretman i honorar.

- Kako je serija napredovala, likovi su polako rasli i postajali porodica. Kristin, Sintija i Sara Džesika postali su jedna grupa, a Kim se nikada nije pridružila - zaključuje glavni producent serijala Majkl Patrik King.