Celebrity News

Katarina Grujić u Francuskoj ZAMRZLA JAJNE ĆELIJE?

Katarina Grujić u Francuskoj ZAMRZLA JAJNE ĆELIJE?

I dok je pevačica Katarina Grujić danima na društvenim mrežama postavljala fotografije iz Pariza i predstavljala kako je tamo išla zbog odmora, istina je zapravo totalno drugačija. Kako prenosi "Blic", ona se u Francusku uputila kako bi zamrzla jajne ćelije.

- Jedna od najvećih banki ćelija nalazi se upravo u samom srcu Francuske, a pošto brine o svojoj budućnosti, odlučila se na ovakav potez nakon što je mesecima pre toga razgovarala o ovoj metodi sa svojim lekarom u Beogradu. U prvom trenutku nije mislila da je to pametna opcije, međutim nakon velikog razgovora i saveta koje je dobila, odlučila je da to ipak uradi bez obzira na to što je mlada. Čim je donela odluku, iskoristila je prvi slobodan dan između velikog broja nastupa koje je imala da ode u Pariz i to obavi - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Nov 11, 2018 at 10:02am PST

- Pošto postoji određeni period kada mogu da se uzmu uzorci, morala je da poštuje ta pravila. Odmah po sletanju u Pariz posetila je kliniku gde su urađeni pregledi i lekari su konstatovali da tek za dva dana mogu da urade ovu intervenciju. Ona je u međuvremenu šopingovala, a nakon što je završena intervencija vratila se u Beograd. S njom je sve vreme bio njen najbolji prijatelj.

Kada su novinari pozvali Kaću da bi je pitali za ova saznanja, ona nije želela da komentariše detalje procesa, ali nije ni demantovala navode. Kako piše "Blic", Grujićeva je to uradila da ne bi morala da razmišlja o biološkom satu kada odluči da ima porodicu. Ona je sada u ozbiljnoj vezi, ali o planovima za svadbu ili proširenje porodice ne govori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Oct 22, 2018 at 8:53am PDT