Celebrity News

Nikol Kidman - U ozbiljnoj depresiji zbog uloge

Nikol Kidman - U ozbiljnoj depresiji zbog uloge

Nikol Kidman izgleda neprepoznatljivo u novom filmu pod nazivom "Destroyer", a verovatno je u pitanju njena najzahtevnija uloga do sada. Zbog toga ne čudi što je tokom snimanja ove krimi drame bila u "dubokoj depresiji"

Glumica tumači lik Erin Bel, detektivke koja se infiltrira u bandu u pustinji Kalifornije i kasnije ima velike traumatske posledice zbog toga.

Kidmanova je otkrila da je zbog psihičkog stanja u kojem se nalazila toko snimanja, čak i njen muž Kit Urban morao da "interveniše".

- Bila sam veoma, veoma duboko depresivna. Došao je trenutak kada mi je muž čak rekao: 'Kada će se ovo dođavola završiti?' - otkrila je ona u intervjuu za "Variety".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekdaily) on Nov 21, 2018 at 1:02pm PST

Drastična transformacija glumice je podrazumevala masku na licu i morala je da uči kako da uverljivo šepa dok hoda, a Kit je bio apsolutno šokiran kada ju je prvi put takvu video.

- Zar i vama ne bi bilo čudno da ste u braku sa jednom osobom, a onda se ta osoba pojavi i izgleda onako? - istakla je glumica.

I ne samo što je savršeno savladala fizičku transformaciju, već je Nikol svakodnevno učila i vežbala kako da koristi vatrena oružja.

- Sada znam sva oružja i mogu da ih napunim, mogu da pucam. Trenirala sam po ceo dan mesec dana. Bilo je hladno, bila sam umorna, ali sam nastavljala da treniram. Šake bi mi se grčile, jer nisu dovoljno velike i jake. Bilo je užasno - priznala je Kidmanova.

Film "Destroyer" izlazi 25. januara, a do tada, podsetite se trejlera: