Celebrity News

Ovako je pevačica izgledala kao MALA, a nikada nećete pogoditi ko je u pitanju! (foto)

Ovako je pevačica izgledala kao MALA, a nikada nećete pogoditi ko je u pitanju! (foto)

Kada se pevačica prvi put pojavila u javnosti, proširila se vest kako se ubila zbog ljubavi, a sve je izazvala jedna pesma. S druge strane, ona je srećna i ispunjena i godinama je u vezi sa muškarcem za kog kruže priče da je "opasan". Ona je sada objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala u detinjstvu.

Pevačica je sada veoma popularna i svi govore kako izgleda sjajno, a na početku karijere ugradila je silikone u grudi i usne, zbog čega se kasnije pokajala. U pitanju je Marina Visković, koja je jednom prilikom prokomentarisala:

- Pokajala sam se zbog silikona u usnama. Izgledale su potpuno nepravilno, nikom se nisu dopadale. Silikon sam izvadila i ovako mi je lepše. Bila sam mlada, ishitreno sam to uradila, zato apelujem na mlade devojke da se dobro raspitaju pre nego što se odluče za to. Nikad nisam krila da sam radila usne i grudi, ali sam očigledno ljudima toliko prelepa da misle da sam sva izoperisana.

Ona sada najčešće na društvene mreže objavljuje fotografije sa psom Atijem, ali je pokazala i kakva je bila kao devojčica, a mnogi je ne bi ni prepoznali.

Marina i dalje studira psihologiju, a kako kaže, zbog poslovnih angažmana nije još završila studije. Ona je priznala da njena veza nalikuje svakoj drugoj i da ima i lepe momente i nesuglasice, kao i da živi sa dečkom.

- Pa gde ja da se ne uselim kada sam ovakva, jeste li vi ludi? Vatrena sam jako, a nas dvoje se divno slažemo. Dugo smo zajedno, prepiremo se samo zbog nekih normalnih stvari - rekla je prošle godine Marina.