Celebrity News

BEBA JE VELIKI PODSTREK DA SE OPORAVI ŠTO PRE! Kuma Andreana PRESREĆNA ZBOG Darkove PRINOVE

BEBA JE VELIKI PODSTREK DA SE OPORAVI ŠTO PRE! Kuma Andreana PRESREĆNA ZBOG Darkove PRINOVE

Danas je u medijima odjeknula vest da će popularni folk pevač Darko Lazić postati otac drugi put. Naime, njegova verenica Marina Gagić je u blagoslovenom stanju, a radosnu vest je pre dva dana u bolnici saopštila Darku, koji je od sreće plakao. Lazićeva majka Branka potvrdila je za medije lepe vesti o prinovi u njihovoj porodici, a sada je to učinila i Darkova kuma i prijateljica, pevačica Andreana Čekić.

Kako kaže za Pink.rs, Darku će beba biti veliki podstrek da se oporavi što pre s obzirom na to da je žarko želeo dete sa Marinom.

- Presrećna sam i znam da je to Darku veliki podstrek da se što pre oporavi! Znam da je to želeo i znam koliko mu znači! Šaljem im svu ljubav ovog sveta - potvrdila je za Pink.rs Andreana lepe vesti o prinovi u porodici Lazić.

Inače, Darko se još oporavlja u KBC Zemun od teške saobraćajne nezgode koju je doživeo 23. oktobra. On je van životne opasnosti, a juče je osvanuo i njegov prvi selfi iz bolnice nakon nezgode. Pevač bi trebalo da uskoro bude prebačen na odeljenje ortopedije.