Celebrity News

Nataša promovisala "Crtu" i progovorila o razvodu: Ljuba i ja ne razgovaramo, živim svoj život (video)

Autor: | 12/07/2017

Nataša promovisala "Crtu" i progovorila o razvodu: Ljuba i ja ne razgovaramo, živim svoj život (video)

Nataša Bekvalac konačno je dočekala dugo najavljivani dan kada je njen novi singl pod nazivom "Crta" ugledao svetlost dana.

Lepa Nata  je gostujući kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" publici premijerno predstavila svoj novi spot.

Autori pesme su Natašini kumovi Alen Stajić i Dragan Brajović Braja, a za aranžman je bio zadužen Atelje Trag.

Pogledajte spot, i poslušajte kako zvuči "Crta":

Nakon premijere novog spota, Nataša je po prvi put progovorila o svom razvodu od Ljube Jovanovića. Otvorila je svoju dušu, iskreno kako ona samo zn,a i priznala da su problemi počeli dok je još bila u braku.

 - Mislim da je razvod strašno privatna stvar. Ja sam odlučila da tako bude. To se u javnosti gledalo kao da se desilo odjednom, a to je zbog toga što nisam išla da kukam po medijima kako se osećam. Razvod je samo stvar odluke, niko se ne razvodi zato što mu je dobro, nego zato što mu je loše. Ja volim svoj život, on brzo prolazi. Mediokritete sam odavno prerasla, ja živim srećan život, bez obzira na to šta drugi pričaju o meni. Nisam bila srećna i to je sve. Ljuba i ja nemamo komunikaciju sada. Ne znam da li je bolje tako, ali ja živim onako kako se osećam i nema šanse da odustanem od toga - priznala je Nataša.

Poslušajte šta je Nataša još ispričala gostujući kod Ognjena.

Pevačica ne krije da sada uživa u srećnoj ljubavi sa Lukom Lazukićem sa kojim je i započela zajednički život.

Foto: Dejan Briza

Ona je otkrila da je Luku upoznala pre šest godina, a i da je nastavila viđanje sa njim pre nego što se razvela od Ljube Jovanovića.

- Upoznali smo se pre šest godina u Španiji. Bili smo na super plaži, on je specifičnog izgleda, ne možeš da ga ne primetiš. Prošetala sam pored tog stola gde je on sedeo, čula sam da momci razgovaraju na tečnom španskom. Popili smo nekoliko pića, bio je parti, a onda sam rekla "Vidi ovog seksi Španca", šta žene drugo mogu da pričaju. Samo sam videla da se on okreće i kaže "To nije nikakav problem"- navela je Nataša i dodala:

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 10, 2017 at 11:46am PDT

- Družili smo se nekoliko dana, on je meni posle toga rekao da se ženi, nismo imali kontakt. Shvatila sam da ako može ta hemija ponovo da mi se desi, znači da meni baš nije dobro. Verujem u večnu ljubav. Možda delujem kao sanjalica sa 37 godina, jesam, ali kada izgubim veru u ljubav ja mislim da ću prestati da disem. U suštinsku ljubav verujem do kraja života. Luka i ja smo se videli i pre razvoda, a otpočeli smo vezu odmah nakon njega - rekla je Nataša.