Celebrity News

CELA JUGOSLAVIJA SE TRESLA PRED NJENOM LEPOTOM: Isplivale fotografije Tanje Bošković u kupaćem, svi ostali u ŠOKU

CELA JUGOSLAVIJA SE TRESLA PRED NJENOM LEPOTOM: Isplivale fotografije Tanje Bošković u kupaćem, svi ostali u ŠOKU

Slovi za jednu od najlepših Jugoslovenskih glumica, a na izgledu i danas mogu da joj pozavide mnoge žene. Tokom čitave svoje karijere Tanja Bošković gradila je karijeru na filmskim i serijskim rolama, a uvek je isticala da su joj deca na prvom mestu. Ćerka Lana Karaklajić bavi se glumom, dok se sin Đorđe preselio u Ameriku.

Kada je davne 1974. godina kročila u filmske vode i ostvarila prvu zapaženu ulogu u filmu “Košava” kritičari su govorili "rođena je prava dama filma", a vrlo brzo je nastavila da niže uloge u uspešnim ostvarenjima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Љубица Смиљић (@smiljicljubica) on Jun 26, 2018 at 3:46pm PDT

- Ima sve što je potrebno da ima jedna glumica. Kao najbitnija stvar talenat, potom lepotu, a kao treće kamera je voli - glasile su kritike koje su ljudi iz kinematografije upućivali na njen račun.

Davne 1980. godine u filmu “Majstori, majstori” pobrala je brojne kritike, a potom u ulozi vamp žene u seriji “Priče iz radionice” postala je miljenica nacije. Dobila je ulogu u filmu “Čovek sa četiri noge” kao Daša sekretarica i tada ju je javnost videla prvi put nagu. Svesno se upitila u glumački zahtev i tada pokazala da izgleda poput manekenke.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografije gde je Tanja u kupaćem kostimu, koja je bila objavljena u jednom magazinu u zenitu njene slave, a o njenim oblinama se svojevremeno i te kako pričalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @foto.nostalgija on Oct 29, 2018 at 4:57pm PDT

Onda je na red došla Lili i otvarila antologijsku filmsku numeru “Nemoj da brigaš”. Za kratak period postala je omiljena u narodu, a epitet dame nosi do dan danas.

Damske uloge su se nizale, te je od supruge Boška Simića u seriji “Policajac sa Petlovog brda”, preko Lole Golubović u “Srećnim ljudima”, do Snežane Nikolajević u “Pozorištu u kući” osvojila gledaoce na malim ekranima.

Pre nekoliko godina imali smo prilike da je vidimo u filmu "Montevideo, Bog te video" gde je tumačila lik gazdarice. Poslednjih godina ne voli mnogo da priča u medijima, posvećena je poslu, a letnje meseci voli da provodi u Herceg Novom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JUGOSLAVIJA (YUGOSLAVIA) (@jugoslavija.sfrj) on Aug 29, 2015 at 1:15am PDT