Celebrity News

Ana Mihajlovski progovorila o PLASTIČNOJ OPERACIJI zbog koje se JAKO KAJE

Ana Mihajlovski progovorila o PLASTIČNOJ OPERACIJI zbog koje se JAKO KAJE

Voditeljka takmičenja "Pinkove zvezde", Ana Mihajlovski, rešila je da progovori o posetama plastičnom hirurgu, nakon što se već mesecima spekuliše da je mnogo toga na sebi promenila.

- Malo mi je neprijatno da govorim o tako ličnim temama, ali ako mogu bar jednu devojku da odvučem od noža - odlično! Da, operisala sam nos pre pet godina - započela je priču Ana Mihajlovski, pa nastavila.

- Moj nos nije bio ni veliki, ni ruzan, naprotiv, obožavala sam svoj nos! Ono što je meni predstavljalo ogroman problem zaista jeste devijacija, ma koliko to bio izgovor za svakoga ko je hteo isti da skrati, ja stvarno nisam, samo sam disala oko 20% na nos i to je moralo da se reši. Nekim čudom takođe nos mi je otišao u jednu stranu, što mi je izgledalo čudno na fotografijama, a s obzirom da mi je to posao reko' hajde kada već imam operaciju neka ga vrate na mesto. Lomljenjem nos je izgubio na veličini, a ionako je bio mali. Da li je bio savrsen? Ne, naravno da nije i pravo da vam kažem ni sada nije savršen, ono je bar bilo moje nesavršenatvo - dodala je voditeljka.

- Živimo u svetu gde se traži savršenstvo i gde je ono naizgled moguće ali zar se ne pretvaramo svi u neki kalup? Nestaje nam karakter, individualnost, specifičnost... Svi imamo npr. isti oblik obrva, jer eto postoji pravilo kako one treba da izgledaju... Wtf? Pritisak je preveliki, ta industrija samo raste i sve nas ubeđuje kako moramo biti ukalupljeni u zadate proporcije ali stvarno mislim da je sve otišlo predaleko i postaje jako fristrirajuće. Niko nije savršen, fotografija retko predstavlja realnost i nemojte da nam fotke budu reper za izgled. Ja sam naučila na teži način i jako sam se pokajala za svaku sitnicu koju sam uradila, pa vi bar izvucite pouku iz mojih grešaka - napisala je Ana, a objavu je zaključila u svom stilu:

- I da, nos mi je opet kriv!