Celebrity News

Bila je u vezi sa Vladom Mandićem, a onda se naprasno POVUKLA: EVO gde živi Marija Petronijević!

Bila je u vezi sa Vladom Mandićem, a onda se naprasno POVUKLA: EVO gde živi Marija Petronijević!

Vuku je uspomene i želja za toplim domom.

Glumica Marija Petronijević, koju je publika zapamtila po nesvakidašnjoj lepoti i sličnosti sa Monikom Beluči, u poslednje vreme se ne pojavljuje u javnosti.

https://www.instagram.com/p/BP8WUaFBTpo/?utm_source=ig_embed

Postigla je veliku popularnost ulogom u seriji "Selo gori a baba se češlja", sa Emirom Kusturicom se pojavila na Kanskom festivalu, nakon uloge u njegovom filmu "Zavet", oprobala se i u voditeljskom poslu.

Marija je pre sedam godina odlučila da se iz Beograda vrati u rodno selo Visibabe pored Požege, kako bi bila bliže svojoj porodici.

- U Visibabama su mi roditelji i malo boravim kod njih, malo u Požegi. U Beograd dolazim kad god moram i nije mi problem da budem na toj relaciji. Inače u Beogradu sam živela četiri godine, ali sam i tada često odlazila kod roditelja. Odlučila sam da se vraim u rodno mesto jer sam shvatila da ću kada budem imala stalno zaposlenje, morati definitivno da se preselim, pa zašto da još ne koristim priliku da budem sa svojim najbližima - ispričala je ona tada za Hello.

https://www.instagram.com/p/BVvGQwmF1Dc/

I njen ljubavni život je intrigirao javnost, pogotovo kada je reč o vezi sa rukometašem Vladom Mandićem. Bili su devet meseci u vezi i sve vreme su bili tema domaće štampe. On je danas u srećnom braku, a Marija se i dalje nije oglasila, kada je emotivni status u pitanju.