Celebrity News

Marija Mikić izbacila svoj prvi hit

Marija Mikić izbacila svoj prvi hit

Popularni hit sa kraja devedesetih „Rano“, doživeo je moderni rimejk u vidu dueta mlade zvezde u usponu, Marije Mikić i Minee, pevačice hrvatskog porekla koju je ova pesma proslavila. Saradnju su ostvarile sa IDJ produkcijom, a promocija numere održana je sinoć pred velikim brojem zvanica iz muzičkog sveta.

- Veoma sam ponosan što je IDJ produkcija bila deo ovako velikog projekta. Verujem da će pesma postati pravi hit, a mogu da garantujem da ćete uživati u svakom kadru novog spota - izjavio je jedan od osnivača IDJ-a, Andrej Ilić.

Gostima se obratila i Marija:

- Jako sam uzbuđena s obzirom na to da je ovo jedna od pesama koju uvek rado izvodim na nastupima. Saradnja sa Mineom je divno i dragoceno iskustvo na koju sam jako ponosna. Snimanje je prošlo fenomenalno,  kako i inače bude kada se radi sa pravim profesionalcima. Pored toga, pohvala bih ekipu iz IDJ produkcije, koja je ispoštovala svaku našu zamisao, a imajući u vidu njihovo ogromno iskustvo, uverena sam da će pesma postati veliki hit.

Promocija je održana u prestižnom Beogradskom restoranu Nacionalna klasa, a mladu koleginicu je podržao veliki broj poznatih ličnosti poput glumice Dragane Mićalović, kompozitora Marka Kona i Dragana Brajovića Braje, povačica Gabrijele Pejčev, Ruže Rupić i Ine Gardijan, pevača Stefana Cvijović Cvije, ali i mnogi drugi.