Celebrity News

DANAS BI NAPUNILA 41 GODINU: Ksenija Pajčin je bila OBOŽAVANA i ostala UPAMĆENA!

DANAS BI NAPUNILA 41 GODINU: Ksenija Pajčin je bila OBOŽAVANA i ostala UPAMĆENA!

Ksenija Pajčin tragično je izgubila život kada ju je pištoljem 16. marta 2010. godine usmrtio Filip Kapisoda, a ova pevačica danas bi napunila 41 godinu.

Ksenija Pajčin ostala je upamćena kao bistra devojka, puna energije i života, a njene kolege ističu da nije bilo odanijeg prijatelja. Rođena je 3.12.1977. godine u Beogradu. Završila je osnovnu školu "Filip Kljajić Fića“ na Banovom brdu, a potom i petu ekonomsku u Rakovici. Još kao devojčica pokazivala je talenat za ples. Bavila se pevanjem i igranjem.

https://www.instagram.com/p/BoRfhN2B3Wj/

Karijeru je započela igrajući po diskotekama, a potom se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe “Dak” i snimila pesmu “Dačo, volim te”, koja je postala hit devedesetih godina.

Filipa Kapisodu, brata rukometaša Petra Kapisode srela je na moru u Crnoj Gori 2008. godine, a upoznali su se nekoliko meseci kasnije na njegovo insistiranje. Odmah su započeli vezu koja je bila puna ljubavi, ali i ljubomore i turbulentnosti.

- Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je Ksenija prijateljima.

https://www.instagram.com/p/Bnqm1CunxzM/

Da je ljubomora obostrana pokazala je i Ksenija koja se oštro protivila Kapisodinom učešću u VIP "Velikom bratu". Međutim, on je ipak ušao u kuću na mesec dana, i Ksenija je to veoma teško podnela. Usledio je raskid, ali i pomirenje nakon određenog perioda.

Prema navodima medija, Kapisoda je držao pištolj na Ksenijinom čelu pre nego što je ispalio smrtonosni hitac, a tragovi baruta na njenim rukama ukazivali su na to da je pevačica pokušala da odgurne pištolj. Odmah nakon prvog pucnja, Filip je stavio cev sebi u usta i povukao obarač.

Beživotna tela u lokvama krvi, u stanu u Nikšićkoj ulici, pronašla je Ksenijina majka Ljubica.

https://www.instagram.com/p/BmwvnI_HRiF/

Pevačica je iza sebe ostavila sestru po ocu Miu Pajčin koja je svojevremeno ispričala da je ponekad obuzme strah da i sama ne zabvrši kao Ksenija.