Celebrity News

Nema lepe reči za nju - Britanski voditelj "raskrinkao" Megan Markl: Iskoristila me da bi postala slavna

Nema lepe reči za nju - Britanski voditelj "raskrinkao" Megan Markl: Iskoristila me da bi postala slavna

Britanski voditelj i kolumnista Pirs Morgan u svojoj kolumni koju piše za "Dejli mej" otkrio je detalje poznanastva sa vojvotkinjom Megan Markl. On je napisao kako su se upoznali, a otkrio je i zbog čega ga je razočarala.

Njihovo prijateljstvo je počelo u jesen 2015. godine kada je Pirs zapratio zvezde jedne američke serije među kojima je bila i Megan.

- Pozdrav, hvala vam za praćenje. Vaš sam veliki fan - napisla mu je tada današnja vojvotkinja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Piers Morgan (@thepiersmorgan) on Oct 10, 2018 at 12:44am PDT

Posle toga, njih dvoje su se redovno dopisivali, a čak odlazili i na pića. Ona ga je čak pitala za neke savete, kao i za to da gostuje kod njega u emisiji.

Jednom prilikom Megan je dolazila u London, pa je pisala Pirsu da se nađu. Proveli su zajedno 90 minuta, a ona mu je tada ispričala sve o svojoj problematičnoj porodici, Donaldu Trampu, kao i seriji u kojoj je glumila.

- Pitala me za savet oko karijere i medija kao i dagostuje u mojoj emisiji. Iz taksija mi je poslala nekoliko poruka kojima mi se zahvaljivala i napisala da se raduje našem sledećem susretu. Mislio sam da smo prijatelji. Nisam bio u pravu - napisao je Pirs, piše "24.sata.hr".

Posle toga su prekinuli kontakt.

Zbog iskustva kakvo je imao sa vojvotkinjom Pirs je veoma ironičan pa je zato i napisao:

- Njen prvi muž? Odbacila ga je čim je postala popularna serija u kojoj je glumila. Njena porodica? Zabranila im je dolazak na svadbu. Nejn otac? Odrekla ga se jer je za medije pričao o njoj.

 

View this post on Instagram

 

I do love it when a plan works out.

A post shared by Piers Morgan (@thepiersmorgan) on May 20, 2018 at 2:39am PDT

On tvrdi da se takvi ljudi nikada ne menjaju, a napisao je i:

- Kada su insajderi sa dvora počeli da pričaju toliko s**nja o njoj, možete da budete sigurni da je dobar deo toga istinit, a zbog mog iskustva sa njom, nisam nimalo iznenađen.