Celebrity News

PRESREĆNI ZORICA I KEMIŠ ČEKAJU UNUKU: Evo gde će živeti njihova ćerka Zlata sa mužem i bebom

PRESREĆNI ZORICA I KEMIŠ ČEKAJU UNUKU: Evo gde će živeti njihova ćerka Zlata sa mužem i bebom

Porodično se svi raduju prinovi i trude se da maksimalno pomognu Zlati.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš čekaju unuku, koju će im roditi njihova mezimica Zlata. Ona je u vezi sa zvezdom Granda Milošem Vujanovićem, a velika svadba desiće se dogodine, nakon porođaja.

https://www.instagram.com/p/BnvTCQxlQVT/

Zlata je sada u šestom mesecu i čeka devojčicu, Svi smo presrećni, ja sam oduševljen što ću biti deda, a Zorica baka“, kaže za Svet Kemiš i dodaje: „Ma samo da nam unuče bude živo i zdravo, kod nas nema tih želja da prvo bude muško nego samo da sve bude kako treba. Zlata odlično podnosi trudnoću, nema mučnine, ali jeste malo razmažena. Pa koja trudnica nije. Pogotovo zato što je žena u drugom stanju posebno osetljiva. I ja i Zorica smo uz nju, šta god da treba mi pomažemo. Ma Zorica je presrećna što će već u februaru postati baka.

Inače, budući roditelji nastaviće život u velikoj kući sa bazenom u Krnjači, u kojoj je Zlata i odrasla, a kako je Kemiš otkrio, dečja soba nije sasvim gotova:

Soba je spremna za bebu, ali mora malo da se uredi, ništa grubo, tek neke finese su ostale. Miloš i Zlata su kod nas, on je divan dečko i maksimalno se brine o Zlati. Ne znam da li će biti tu i kasnije, ali kada se porodi, hoće. Videćemo za dalje, mada naša kuća je velika, ima mesta za sve. Ma samo da su nam deca živa i zdrava.