Celebrity News

Dženifer Aniston BEZ GRUDNJAKA: Prizor koji su mnogi čekali godinama! (foto)

Dženifer Aniston BEZ GRUDNJAKA: Prizor koji su mnogi čekali godinama! (foto)

Lepa glumica koja se proslavila ulogom Rejčel u seriji "Prijatelji", a kasnije ostvarila i brojne druge zapažene uloge na filmu, pristala je tom prilikom i na provokativno fotografisanje. Ona je jedna od najzgodnijih glumica na svetu i san snova mnogih muškaraca. Zbog toga milioni sa oduševljenjem dočekaju svako njeno novo provokativno snimanje ili fotografisanje, a upravo je jedno takvo odradila za časopis Elle.

 

Dženifer Aniston će krasiti novu naslovnicu modnog magazine Elle za koji je dala veliki intervju, a u njemu ispričala pikantne detalje iz svog privatnog života.

Lepa glumica koja se proslavila ulogom Rejčel u seriji "Prijatelji", a kasnije ostvarila i brojne druge zapažene uloge na filmu, pristala je tom prilikom i na provokativno fotografisanje. Tako će čitatelji i obožavatelji imati prilike da je vide u izazovnim izdanjima, a mnoge će sigurno najviše oduševiti fotografija na kojoj pozira bez grudnjaka.

Obučena samo u prozirno-belu potkošulju ispod koje se naziru bradavice, Dženifer je pokazala svoju seksi stranu. Istakla je i svoje vitke noge, koje mnogi smatraju najlepšim nogama Holivuda.

U velikom intervjuu, Aniston je razgovarala o svoja dva propala braka, insistirajući kako su oba bila uspešna, a progovorila je i o majčinstvu u kojem se još nije ostvarila.

- Moja oba braka su, s mog stajališta, bila uspešna. Kada je došao kraj, to je bilo zato što smo partner i ja želeli da ostanemo srećni, a sreća više nije bila moguća ako ostajemo zajedno - naglasila je te dodala:

Ko zna šta budućnost ima u pogledu mene kao majke. Današnja nauka i sva čuda osigurali su nam da to bude i u dobi kada pre nije bilo moguće zatrudneti.

https://www.instagram.com/p/BrF5bAMA468/?utm_source=ig_embed

Zanosna 49-godišnjakinja u svom prvom intervjuu nakon razvoda od Džastina Teroa otkrila je da i dalje nema nameru da se pridruži društvenim mrežama.

- Jedina stvar koju ja kao poznata osoba mogu da zadržim podalje od oka javnosti, je taj moj mali krug ljudi s kojima se družim u slobodno vreme. I tako će i ostati - objasnila je Dženifer.