Celebrity News

Ovih 5 slavnih dama uvek viđate u TOP IZDANJIMA, ali bez šminke su neprepoznatljive! (foto)

Ovih 5 slavnih dama uvek viđate u TOP IZDANJIMA, ali bez šminke su neprepoznatljive! (foto)

Nazivamo ih najlepšim damama na svetu, ali i one bez šminke izgledaju kao obične žene. Na glamuroznim događajima su besprekorno doterane, ali sve je to zbog vrhunskih šminkera i kreacija koje uspeju da „običnu“ ženu pretvore u princezu iz bajke.

Međutim, kada nema šminke i haljina, evo kako slavne dame zaista izgledaju:

Britanska glumica Ema Votson (28) nakon što se proslavila u filmovima o Hariju Poteru stasala je u pravu holivudsku zvezdu i modnu ikonu. Ali, kada je vidite bez trunke šminke primetićete i da ima pegice.

https://www.instagram.com/p/Bp1FuF3HYBG/?utm_source=ig_embed

Kara Delevinj (25) važi za jednu od najpoznatijih svetskim modela i lice koje je na neki način zauvek promenilo lice mode. Iako je na pisti uvek sređena, kada skine šminku potpuno druga slika.

https://www.instagram.com/p/BpjlLi9H_3f/?utm_source=ig_embed

Bela Hadid (22)važi za jednu od najlepših top modela današnjice, a njen stil je kombinacija seks i opuštenog izdanja. Uvek je skoskana dok korača pistom i na događajima, ali kada je vidite bez šminke iznenadićete se.

https://www.instagram.com/p/BesThKjDAUw/?utm_source=ig_embed

Adrijana Lima (37) je jedna od najlepših žena na svetu i za njom lude muškarci. Na ovoj fotografiji možete videti kako bivša srpska snajka izgleda sa šminkom i bez šminke.

https://www.instagram.com/p/Bi3ZV-KD0aj/?utm_source=ig_embed

Lindzi Lohan ima 32 godine i svoju uspešnu karijeru ipak narušava veoma problematičnim životom -alkoholizmom i brojnim prekršajima.

https://www.instagram.com/p/BkptCpBAl3M/?utm_source=ig_embed

Takav život se odrazio i na njen izgled.