Celebrity News

Iz uloge u ulogu javnost oduševljava: Uzbudljivi detalji iz života Jovane Stojiljković

Iz uloge u ulogu javnost oduševljava: Uzbudljivi detalji iz života Jovane Stojiljković

Jovanu Stojiljković publika ovih dana viđa u seriji "Jutro će promeniti sve", kao i u trenutno aktuelnom filmu "Južni vetar". Bivša devojka Bogdana Bogdanovića iz uloge u ulogu javnost oduševljava, ali i uspeva da zapanji u krajnje eksplicitnim kadrovima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) дана 15. Окт 2017. у 7:35 PDT

Jovana i Bogdan stavili su tačku na vezu samo nekoliko meseci pošto su je i započelu, u periodu kada je košarkaš otišao u Ameriku i postao NBA zvezda. Odluka je, kažu, došla spontano a Jovana je ostala u Srbiji i vredno radila na svojoj karijeri.

U filmu "Panama" posebno se istakla, a vrele scene sa Slavenom Došlom raspametile su mnoge.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) дана 29. Нов 2017. у 9:59 PST

- Prvi dan snimanja scene seksa je neprijatan. Stvarno. Naravno, ali kasnije smo se mi oslobodili i opustili i uživali u tim scenama jer su one pune emocija i dvne su. Što se tiče snimanja ja sam jako verovala Pavlu i kada sam pristala da igram tu ulogu nisam se uopšte razmišljala o tim scenama seksa. Pričala sam i sa kolegama, svi su me pitali: 'Da li ćeš moći to?', 'To je malo neprijatno'... Ali, verovala sam toliko Pavlu a kasnije sam jako verovala i Slavenu. Imali smo i probe za te scene. Bilo nam je važno da smo slobodni, da to deluje što autentičnije, realističnije i mislim da smo se snašli. Mislim da smo na kraju baš uživali u tim scenama - objasnila je svojevremeno Jovana.

U "Senkama nad Balkanom" vruće kadrove skupila je u društvu Andrije Kuzmanovića. U ovoj seriji, Jovana tumači ulogu sudskog veštaka, a Andrija mladog perspektivnog inspektora Pletikosića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) дана 10. Дец 2017. у 12:21 PST

U seriji "Jutro će promeniti sve" tumači veoma intrigantnu ulogu. Na početku, ona započinje život sa dečkom i na korak je do braka. Međutim, iznenada menja mišljenje i započinje prilično raskalašan život. Posebno se pričalo o sceni seksa sa Milošem Vlalukinom, kao i trojci sa Miodragom Dragičevićem i Hanom Beštić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) дана 9. Мар 2018. у 10:56 PST

"Južni vetar" započinje erotskom scenom s Milošem Bikovićem, u kojoj se vide njene grudi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) дана 3. Авг 2018. у 8:02 PDT