Celebrity News

Niko ne sme da kalja ugled njegove žene: Raša Novaković sprema TUŽBU?

Niko ne sme da kalja ugled njegove žene: Raša Novaković sprema TUŽBU?

Bivši i sadašnji muž Goce Tržan, Ivan Marinković i Radomir Raša Novaković, završili su na sudu! Kako "Kurir" prenosi, Raša je protiv pevačicinog prvog muža nedavno podneo tužbu zbog povrede ugleda i časti, jer ga je vređao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i iznosio neistinu o njemu.

Novaković i Marinković imali su prvo ročište u ponedeljak i na njemu se pojavio samo bubnjarev advokat i predao dokaze sudiji.

Proces će se nastaviti i na saslušanje će uskoro biti pozvan Ivan.

- Raša nije neko ko voli da se prepucava, tako da ne želi preko medija da odgovara na Marinkovićeve prozivke koje je izgovorio u „Parovima“. Rešio je da tuži Ivana i za sva vremena mu začepi usta. Nije u pitanju čak ni to što je Marinković izgovorio sve uvrede, nego ga boli što u priče konstantno upliće Gocu. To ga mnogo boli i neće da dozvoli da bilo ko kalja ugled njegove žene, pogotovo Ivan, koji se dobro ovajdio od svega toga - otkriva naš izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

#florence #love #italy #travel #couplegoals ????? Firenca

Објава коју дели Goca Trzan (@gocatrzan) дана 24. Окт 2018. у 4:00 PDT

Naime, Ivan je tokom dve sezone "Parova" uputio brojne uvrede i psovke na Rašin račun. Mnogi su ga osudili zbog toga jer je dobro poznato da mu baš taj Raša čuva i izdržava ćerku Lenu, koju je dobio u braku s pevačicom.

- To je klinac za mene, kao i gomila ovih ovde Indijanaca, on ne zna dve reči da progovori. Što da ne govorim, šta mi je on? On živi s mojom ćerkom jer nema svoju, šta ja da mu radim - rekao je Ivan svojevremeno, a potom udario tamo gde ga najviše boli.

- Sa svojom ćerkom sam odavno razgovarao na temu nje i Raše. Nemam komplekse, ali on sada živi s njom. On dečko ne može da ima dece. Ništa ne plaća, živi u stanu koji sam ja platio. Njemu je sada idealno u životu. Mislim da je on Gocin potrčko. Ne postoji neka manifestacija da ja njega nisam video s njom. Kad god je Lena dolazila kod mene ili ja po nju, on je uvek bio tu u kolima, što je potpuno nepotrebno - rekao je rijaliti učesnik.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Trzan (@gocatrzan) дана 31. Јул 2018. у 3:33 PDT

Jednom prilikom je voditeljka pitala Ivana šta bi radio kada bi u "Parove" ušao Raša, a on je opet osuo paljbu:

- Verovatno će ući jer mu je Goca rekla: 'Marš tamo!' i on mora da ide, jer je on kao njen sinčić.

Novinari su pozvali Gocu i Rašu, ali oni nisu odgovarali na njihove pozive.