Celebrity News

Džoan Kolins ŠOKIRALA izjavom: MRTVA SESTRA ME PRATI svuda gde idem

Džoan Kolins ŠOKIRALA izjavom: MRTVA SESTRA ME PRATI svuda gde idem

Britanska glumica Džoan Kolins (85) izgubila je sestru pre nešto više od tri godine. Spisateljica Džeki Kolins preminula je od raka dojke, a bolest je krila čak šest godina. Ni sama Džoan nije znala da joj je sestra teško bolesna, ali misli da je to možda i bolje.

- Za bolest je rekla samo svojim ćerkama. Hvala Bogu, meni nije rekla. Nije htela da je iko žali, a to se najčešće dogodi kada ste bolesni - priznala je u intervjuu za Gardian.

Kako prenosi Story.hr, Džoan je u intervjuu rekla da je stalno sledi mušica za koju veruje da je to zapravo njena preminula sestra.

- Verujete li da mušice ili leptiri mogu biti stare duše, ljudi koje ste poznavali? Oko mene je uvek jedna mušica i verujem da bi to mogla biti moja sestra. Znam da to zvuči jako čudno, a ne znam verujem li uopšte u život nakon smrti. Čudno je da me nekoliko puta nedeljno, bez obzira na to jesam li u Francuskoj, Londonu ili Los Anđelesu, uvek prati ta mušica. A možda je samo trulo voće negde u kuhinji... Ne znam - rekla je Džoan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Joan Collins (@joancollinsdbe) дана 13. Дец 2018. у 12:12 PST

Jednom prilikom, Džoan je rekla da se divi sestrinoj hrabrosti i da joj nimalo ne zamera što je od nje krila bolest.

Iako se udavala čak pet puta, Džoan ne krije da je tek u braku s 31 godinu mlađim pozorišnim rediteljem Persijem Gibsonom (53) pronašla pravu sreću. Za petog supruga udala se 2002., a par je ove godine proslavio 16. godišnjicu braka.

- Nećete se uvek slagati oko svega, ali prvenstveno morate uživati u njegovom društvu i obrnuto. Persi je neverovatan muškarac, dobar i nežan - opisala je svog supruga u intervjuu koji je nedavno dala za magazin Hello.