Celebrity News

Vlada kao Vlado: Ko se više zabavio Georgiev ili Kovačević?

Vlada kao Vlado: Ko se više zabavio Georgiev ili Kovačević?

Sinoć je u Sava centru održan koncert Vlada Georgieva koji je još jedno obradovao svoju publiku.

Pored velikog broja fanova koji su jedva dočekali da čuju  svog omiljenog pevača u muzičarevoj večeri došli su da uživaju i njegove mnogobrojne kolege koje su iz prvih redova uživale sada već možemo reći klasicima Georgieva.

Najveću podršku kako i dolikuje Vlado je imao od svoje nevenčane supruge Milice Samardžić koja je njihove dve mezimice ostavila kod kuće i došla da iz publike peva sa svojim dragim.

Međutim, juče se nije samo pevalo. Vlado je imao i posebno iznenađenje za sve prisutne. U jednom trenutku kao gost na bini pridružio mu se poznati glumac koga publika najviše zna iz seriji "Istine i laži" - Vladimir Kovačević.

Talentovani mladi glumac više puta je pokazao kako odlično imitira zvezde sa naših prostora, među kojima je i Vlado. Očigledno oduševljen Kovačevićevim imitacijama pevač je poželeo da ih čuje i uživo. Tako je Vladimir sinoć pored domaćina večeri imitirao i Masimo Savića kao i Sašu Matića.

Gledajući fotografije reklo bi se da se ne zna ko se više zabavio Vlado ili Vladimir, ali sigurni smo najviše je publika.

Za sve koji sinoć nisu mogli da čuju Kovačevića pogledajte njegovu raniju imitaciju: