Celebrity News

Mina Lazarević SE RASPLAKALA U EMISIJI i KROZ SUZE progovorila o svojoj deci!

Mina Lazarević SE RASPLAKALA U EMISIJI i KROZ SUZE progovorila o svojoj deci!

Mina Lazarević zaplakala je u emisiji "Magazin IN" kade je videla kakav poklon za nju je pripremila njena ćerka. Ona je glumici na ukrasu za jelku napisala: "Moja mama je heroj i svetinja", što je Minu popuno raznežilo.

- Ponekad mislim da stvarno ništa ne kapiraju. Rasplakalo me što nikada ne izigravam heroja i nikada mi ništa nije teško - rekla je glumica kroz suze, koja je priznala da se veoma rano osamostalila:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) дана 26. Мар 2018. у 8:47 PDT

- Ja sam se jako rano osamostalila, počela sam da zarađujem sa 13 godina. Donosila sam odluke sama, mama je znala da je nikada neću poslušati. Jedino što zameram svojoj deci je što su neposlušni, kao što sam i ja bila. Kada mi je mama umrla, uz puno suza sam brljala po njenim stvarima i pronašla njena pisanja. Jedna sveska se zvala: "Zašto Mina laže?" Bila sam uverena da me nije provalila, a ona je uvek znala da ja lažem. Ona se preispitivala sve vreme. Ja mojoj ćerki govorim da ne trpi ništa u životu, strašno sam zaštitnički nastrojena, dok mrdam tako će biti.

Lazarevićeva je otkrila i šta njena ćerka voli.

- Meni ćerka govori da obožava ono što ja kuvam, stalno je neko kod nas na ručku. Kada odsvira nešto javno ili položi ispit, uvek mi kaže: "Mama, hvala što si mi pomogla, ja ne bih bila ovakva da nisi ti tu - izjavila je glumica u emisiji.