Celebrity News

GRMEO ZAGREB: Saša Matić dve večeri zaredom napunio zagrebačku Arenu!

GRMEO ZAGREB: Saša Matić dve večeri zaredom napunio zagrebačku Arenu!

Puna tri sata magije i najlepših emocija - tako bi u najkraćem mogli opisati spektakularne koncerte koje je Saša Matić u subotu i nedelju naveče održao u prepunoj zagrebačkoj Areni.

Arena je dve večeri zaredom bila ispunjena do poslednjeg mesta a raspoložena publika je sve vreme bila na nogama, neumorno pevajući svaku pesmu, od reči do reči.

Prve večeri extra koncerta godine gosti su bili Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Aleksandra Prijović i Željko Samardžić, dok je druge večeri uz Editu i Željka sa Sašom zapevao i Aca Lukas. Sve izvođače je, uz Matićev orkestar obe večeri pratio fenomenalni orkestar Ace Sofronijevića.

- Još sam pod utiscima i sve što mogu reći je da sam najsrećniji čovek na svetu! Hvala mojim prijateljima i kolegama koji su mi bili velika podrška, mom timu koji je i ovoga puta bio na visini zadatka a najveću zahvalnost dugujem publici, svim tim divnim ljudima koji su obe večeri bili najlepši hor pratećih vokala na svetu! - rekao nam je Saša nakon koncerata.

Sudeći po raspevanim i raspoloženim licima u Areni ali i pevačevim vraćanjima na bis, Saša je Zagrepčanima priredio odličan provod i dve nezaboravne noći protkane najlepšim emocijama.

Nakon koncerata u Zagrebu, Saša putuje u Ameriku, gde će dočekati Novu godinu.

Pogledajte kako je bilo u Areni Zagreb: