Celebrity News

Sve podseća na ušećerene jabuke i kuvano vino: NOVOGODIŠNJA BAJKA ILDE ŠAULIĆ vraća u detinjstvo (video)

Sve podseća na ušećerene jabuke i kuvano vino: NOVOGODIŠNJA BAJKA ILDE ŠAULIĆ vraća u detinjstvo (video)

Poznata pevačica Ilda Šaulić očigledno nije odolela prazničnoj euforiji koja je uveliko počela‚ piše Lepa & Srećna. Ko planira da počne sa kićenjem jelke, sigurno će naći lepu inspiraciju jer je Ilda podelila slike sjajnih prazničnih dekoracija.

Naime, Ilda je na svoj Instagram profil podelila slike različitih novogodišnjih jelki koje svima mogu da budu pravi izvor inspiracije za ukrašavanje doma.

https://www.instagram.com/p/BrBWrmoFUz2/?utm_source=ig_embed

Tu je jedna sasvim skladno i raskošno ukrašena jelka, impozantne visine. Ukrasi su u zlatnim i crvenim tonovima, a zanimljiv detalj su ogromne crvene mašne od pliša. Takođe veličina ukrasa varira od sasvim malih do veličine manje lopte. I naravno hiljade lampica dočaravaju celu atmosferu, a Ildin osmeh govori da je i ona oduševljena.

Druga jelka je takođe u zlatnim i crvenim tonovima, ali ovog puta umesto mašni tu su ogromni crveni cvetovi. Pored nezaobilaznih kugli na ovoj jelci se nalaze i pahulje, srca i zlatne trake koje podsećaju na bajku.

https://www.instagram.com/p/BrH5bZ6lMqo/?utm_source=ig_embed

Ildine prelepe jelke vratile su u detinjstvo sve one koji su nekada uz kuvano vino, ušećerene jabuke i sa svojim najmilijima dočekivali najsrećnije zimske praznike. Poznata pevačica i ćerka našeg najpoznatijeg kralja narodne muzike definitvno je uspela da nas sve na trenutak vrati u šareno detinjstvo kojeg se sa radošću svi prisećamo.

https://www.instagram.com/p/BrSu72vok3b/?utm_source=ig_embed