Celebrity News

RETROSPEKTIVA BITNIH TRENUTAKA koje nam je priredila Ana Ivanović (foto)

RETROSPEKTIVA BITNIH TRENUTAKA koje nam je priredila Ana Ivanović (foto)

Bivša teniserka Ana Ivanović koja danas uspešna majka i supruga jednog od najboljih fudbalera današnjice, Bastijana Švajnštajgera, nas je tokom 2018. godine obradovala raznim situacijama, od koje naravno izdvajamo i to što se ostvarila u ulozi majke i rodila prelepog i zdravog naslednika.

Naime, budući da je njen Instagram profil stalno pod budnim okom javnosti kao i svih medija, nikako ne možemo a da ne pomenemo činjenicu da je ova lepa dama i bivša teniserka zaista na ovoj popularnoj društvenoj mreži zabeležila svaki bitan momenat koji smo mi zdušno ispratili...

U šetnji prelepom MAJORKOM: Ana Ivanović izazvala veliku pažnju svojim stajlingom (foto)

Ono što je na nas svakako ostavilo utisak bilo je to, kao što smo već pomenuli, kada je postala majka preslatkog Luke 18. marta ove godine. Tada nisu skrivali radost i bili su presrećni da sa svima nama podele ovaj značaja trenutak.

https://www.instagram.com/p/BgmYRdYhgGq/

Proslava Dana očeva, Ana je takođe obeležila na društvenoj mreži i svom suprugu zahvalila što je baš on njen najbolji muž i najbolji otac malom Luki.

https://www.instagram.com/p/BkIlZrMBtzu/

Naša bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger, obeležili su dve godine bračnog života na nesvakidašnji način, pokazavši čitavom svetu da prava ljubav ne podrazumeva glamur, već uživanje u malim stvarima… Ova bajkovita proslava godišnjice braka obeležena je negde krajem jula, a poznati par nas je svakako obradovao zajedničkom fotografijom ovog za njih, veoma bitnog datuma...

Ana Ivanović se fotografisala, a onda je njen suprug Bastijan uradio nešto NEOČEKIVANO

https://www.instagram.com/p/BlL-W4gh64A/

Takođe, lepa teniserka se nije ustručavala da pokaže zavidnu liniju posle porođaja.

https://www.instagram.com/p/BnWAh5ZBd9E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Iako je početkom novembra doputovala u Beograd da bi proslavila rođendan sa porodicom i najbližim prijateljima, mesto slavlja krila je do poslednjeg trenutka. Mi smo to svakako pomno ispratili i došli do saznanja da je ova prelepa dama napunila 31. rođendan i obeležila ga u jednom beogradskom lokalu.

Ana Ivanović objavila fotografiju sa sinom i poslala SNAŽNU PORUKU (foto)

https://www.instagram.com/p/Bp2bXpDgWO-/?utm_source=ig_embed

I za kraj, kako bi ova stara godina ostavila velik trag u njihovim životima, Bastijan Švajnštajger je u novembru odlikoan za muškarca godine u Berlinu na dodeli "GQ" nagrada.

https://www.instagram.com/p/Bp8Gmd7AQrK/

Hvala Ana na ovako divnim trenucima i želimo ti da ih u budućnosti imaš još više, a mi ćemo to budno pratiti.