Celebrity News

NINA JANKOVIĆ PRODAJE STAN: Glumica i njen suprug zbog sina doneli VELIKU ŽIVOTNU ODLUKU!

NINA JANKOVIĆ PRODAJE STAN: Glumica i njen suprug zbog sina doneli VELIKU ŽIVOTNU ODLUKU!

Zvezda serije “Ubice mog oca” Nina Janković i njen suprug, bankar Mateja Dičić, odlučili su da prodaju stan u kojem žive već nekoliko godina na periferiji Beograda, u naselju Banovo Brdo.

Par želi da od novca od prodaje stana kupi nekretninu u užem centru Beograda. Njihova namera je da se presele pre nego što sina Vukašina upišu u vrtić, da ga posle ne bi prebacivali i primoravali na dodatno privikavanje na nove vršnjake.

- Nina i Mateja su se navikli na Banovo brdo, gde su prvo živeli u manjem stanu, a kasnije su se u istom kraju grada preselili u veći stan. Nina je iz Šapca, a po dolasku u Beograd na studije, sa dve cimerke takođe je stanovala na brdu. Ove godine Nina i Mateja su postali roditelji. Iz više razloga žele da se približe strogom centru odakle su im dostupnija i sva pozorišta, prijatelji sa kojima obožavaju da se viđaju i Matejina familija. Traže da kupe veći stan nego što je ovaj koji imaju trenutno, da bude komforniji prostor za dete, ali i za Nininu mamu koja dolazi iz Šapca da pripomogne ćerki i zetu oko naslednika, jer kad Nina snima, to ume da potraje i do kasno u noć, a Mateja kao visokopozicionirana osoba u banci takođe često ostaje duže na poslu nego što je standardno radno vreme - kaže za “Blic” jedan od drugara talentovane glumice.

Međutim, Nina Janković nije želela otvoreno da kaže šta ih je navelo da prodaju stan i da već nekoliko meseci tragaju za adekvatnim stanom.

- Čuvam bebu, ne znam šta bih rekla pametno na tu temu i pozdravljam vas - rekla je Nina za “TV magazin”.

Gde bi Nina volela da se preseli, kao i šta je razlog tome, pročitajte na narednoj strani...

Osim stana u porodičnom posedu, na Banovom brdu, Nina iznajmljuje prostor za školu glume, odnosno dramski studio u kojem uči mališane svom zanatu, tako da će verovatno taj prostor otkazati kad se bude preselila u centar grada.

https://www.instagram.com/p/BraW2H0FUju/

Inače, Ninine najbolje drugarice iz sveta glume Jelisaveta Teodosić i Tamara Dragičević, koja ju je i upoznala sa suprugom Matejom, jer je njen brat od ujaka, žive na Vračaru, tako da bi Nina veoma volela da u tom delu grada bude i njen novi dom.

Podsećamo, glumica Nina Janković Dičić samo dva meseca nakon porođaja vratila se poslovnim obavezama kako bi snimala treću sezonu serije “Ubice moga oca”.