Celebrity News

SVADBA kao SPEKTAKL: Knez DOVODI SVETSKU FACU NA VENČANJE, nećete verovati o kome se radi

SVADBA kao SPEKTAKL: Knez DOVODI SVETSKU FACU NA VENČANJE, nećete verovati o kome se radi

Nenad Knežević Knez i njegova dugogodišnja izabranica Tatjana uveliko spremaju svadbu za sledeću godinu, a iznenađenje je da će njihovo slavlje uveličati - Bon Džovi, saznaje "Kurir".

Pevač je otkrio detalje svog venčanja, koje je prvobitno bilo planirano za ovu godinu.

- Venčanje će biti sredinom sledeće godine, uzbuđen sam veoma i radimo na tome da sve bude fenomenalno. Zbog obaveza nekih nama dragih ljudi, želimo da svi budu prisutni tog dana i da ga obeleže s nama - rekao je Knez za Espreso.rs i najavio pravi spektakl za taj dan.

- U današnje vreme je izuzetno teško iznenaditi ljude bilo čime, nestalo je spektakla. Ali radimo intezivno da bude nešto dosad neviđeno kod nas, u pitanju je jedna svetska faca - rekao je on.

Kako prenosi Kurir, na pevačevo venčanje će kao specijalni gost doći pevač Džon Bon Džovi, koga on lično poznaje. Postoji mogućnost da će se svetska faca latiti mikrofona i zapevati neki od svojih hitova, poput "It's My Life".

Nenadovi poznanici tvrde da postoji šansa i da Bon Džovi otpeva mladencima prvi ples, što će, svakako, biti nešto neviđeno na našim prostorima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bon Jovi (@bonjovi) on Dec 6, 2018 at 8:57am PST