Celebrity News

ON mu je POSLEDNJI GOST: Ivan Ivanović ODLAZI sa Prve?

ON mu je POSLEDNJI GOST: Ivan Ivanović ODLAZI sa Prve?

Voditelj Ivan Ivanović napustiće televiziju Prva, na kojoj već osam godina vodi popularni šou-program "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Kako piše "Kurir", voditelj će u poslednjoj emisiji, ovog petka, ugostiti Žarka Lauševića.

Razlog odlaska je taj što mu uslovi novog menadžmenta ne odgovaraju.

- Poslednji intervju gledaćemo u petak, kada će mu gost biti Žarko Laušević u 272. epizodi. Glumac i voditelj su dugogodišnji prijatelji, a konačno će sesti da razgovaraju i pred kamerama - kaže sagovornik i dodaje da Ivanović hoće da ode u velikom stilu.

- Trenutno je rešen da napusti male ekrane i nastavi posao u nekoj marketinškoj agenciji, ali i da ostane usko vezan za medije.

Ivan Ivanović nije želeo da komentariše ove natpise, dok je sa druge strane Prva demantovala njegov odlazak.

- Nije bilo razgovora na tu temu, niti se bavimo spekulacijama. Emisija se snima i već u petak u standradnom terminu, u 22 sata, možete pogledati ekskluzivni intervju sa glumcem Žarkom Lauševićem - kažu na ovoj televiziji.

Ivanović je ranije u intervjuu N1 televiziji izjavio da će otići sa Prve, ukoliko ga novi vlasnik uslovi slobodom govora.

- Rukovodstvo se neće menjati, videćemo u januaru kad dođe novi vlasnik šta će biti, mi vodimo razgovore među sobom na Prvoj. Do nove godine će se znati šta će biti, kako će da izgleda uređivačka politika. Promena vlasnika je komplikovana tema. Ja lično mislim da ja tu nemam čemu da se nadam, ali to je moja kuća, videćemo kako će to da izgleda. Ja verujem u istinu i slobodu i moram da stojim uspravno i budem spreman na sve što život može da baci na mene - izjavio je on.

On je dodao da je uspeo da se izbori da emisija izgleda ovako kakva je danas, i da je to zasluga menadžmenta.

- Omogućili su građanima Srbije da imaju jednu emisiju. Ukoliko ta emisija ne bude mogla da se radi kao do sada, ja je neću raditi. Hrabrost se pokazuje rešenošću da stojiš ispred svojih principa - rekao je on.