Celebrity News

Sin Milice Dabović napunio GODINU dana, evo kako su proslavili rođendan (foto)

Sin Milice Dabović napunio GODINU dana, evo kako su proslavili rođendan (foto)

Košarkašica je najponosnija na svog sina Stefana, kome je napisala dirljivu rođendansku čestitku.

Milica Dabović je primer jake i hrabre žene koju život nije mazio. Pored toga što je samohrana majka, ona poštuje srpsku tradiciju i prvi rođendan svog sina obeležila je kako to pravila i običaji nalažu.

Stefanu je skratila plavu kosicu baš za njegov prvi rođendan, a mališan je uživao u ovom činu.

Milica je sa fanovima na Instagramu podelila dirljive reči o ljubavi koju joj je podario sin, posle svih teških trenutaka koji su je zadesili:

- Na dan kada si rođen ti sine, rodilo se sve na svetu što tvoja majka voli i što je zelela za sve ove godine borbe, uspeha i padova, osmeha i suza, sreće i tuge, pobeda i poraza! Ti si taj muškarac koji je postao centar moga svemira i koga ću jedino, neizmerno voleti dok ne sklopim oči i ne odem u neki drugi svet! Majka ti je podarila život, a ti meni, Stefane, celi SVET i hvala ti na tome! Gledajući tebe, znam da sam uspela u životu!!! Ovo će biti tvoj najlepši rođendan, a želim ti da si srećan i zdrav, za sve ostalo će se pobrinuti mama! Volim te i srećan ti prvi rođendan. 20.12. 2018. mama je rodila svoje čudo!

Podsetimo, krajem 2017. godine, košarkašica Milica Dabović rodila je sina u jednom prestoničkom porodilištu, i dala mu ime Stefan. Tada, nakon raskida sa ocem naslednika, donela je odluku da bude samohrana majka.