Celebrity News

Snima se PETA SEZONA "Vojne akademije"?

Snima se PETA SEZONA "Vojne akademije"?

U planu je snimanje nove, pete po redu sezone popularne serije "Vojne akademije" koja se prikazuje na RTS-u, a te glasine podgrejao je i Boki Perić, zvezda ovog ostvarenja, prenosi “Blic TV magazin“.

- Godina 2018. jeste donela novu sezonu “Vojne akademije”, ja se svake godine nadam da bih mogao da doživim u sledećoj godini još neku sezonu, a izgleda da to neće biti toliko nemoguće u 2019. - pomalo je zagonetno za “TV Magazin“ potvrdio Bojan Perić.

Serijal o “Vojnoj akademiji” zapravo prikazuje ključne teme poput patriotizma, hrabrosti, snage, časti, vojne obučenosti i spremnosti naših junaka da u svakom trenutku srčano brane svoju zemlju, ali i svoje prijatelje u nevolji...

U seriji osim Bokija Perića glume i Ivan Mihajlović, Branko Janković, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, Anđela Jovanović, Andrea Ržaničanin, Gordana Paunović, Đorđe Stojković, Vučić Perović, Slaven Došlo, Olga Odanović, Tihomir Stanić, Dragan Bjelogrlić, Gordan Kičić, Marija Bergam, Marija Vicković, Viktor Savić, Marko Gvero, Marija Gašić, Radivoje Bukvić, Nela Mihailović i mnogi drugi.

Sve je počelo 2012. godine emitovanjem serije koja govori o životu i školovanju na Vojnoj akademiji, bazirane na istinitim događajima. Već prva epizoda je postigla rekordnu gledanost od 2.220.000 gledalaca! Usledila je druga sezona i na talasu ogromne popularnosti snimljen je film „Vojna akademija - novi početak“. Nakon toga i treća sezona serije.

Četvrta sezona, koja je počela da se prikazuje u septembru 2018, donela je nove zaplete, nove likove, ali je promenila i stare odnose među već poznatim likovima.

Bojan Perić kaže da na samom početku pre šest godina nije očekivao toliki uspeh.

- Na početku serije nisam mogao ni da se nadam ovolikom uspehu. Bio sam veoma mlad i nisam znao šta može da se desi sa takvom serijom. U svakom slučaju, mislim da je ovo najbolje čemu smo mogli da se nadamo, da bude toliko gledano kod publike - ispričao je Boki Perić.

Na pitanje da li bi voleo da se oproba u Holivudu, poznati glumac, pak, nema toliko velike ambicije. Makar ne za sada.

- Moja želja je da radim svoj posao kako ga radim, i želim da ostvarim što više dobrih uloga, a gde će to biti, vreme će pokazati. Nemam neke preterane želje od života, želim da budem srećan sa onim što radim, a ja sam trenutno vrlo srećan sa svojim poslom - kaže Bojan Perić za „TV Magazin“.

On je pred kraj godine odlučio da sumira svoje najbolje utiske iz 2018.

- Ova godina je poslovno bila uspešna, ali mislim da je vreme da se završi, a da u 2019. krenem onako jako. Uloga Valtera u seriji „Konak kod Hilmije“ mi je definitivno najbolji utisak iz protekle godine, a serija je veoma popularna sada već i u regionu - ne krije glumac.

Podsećamo, Bojan Perić je tokom 2018. raskinuo sa devojkom Anđelom. Anđela je ćerka naše poznate pozorišne glumice Daniele Kuzmanović Pavlović, a iako se činilo da su zaljubljeni do ušiju, kraj je ipak došao.

On je tada ispričao da je i raskid sastavni deo života, te zaključio da život ide dalje.

A sada, pred kraj 2018, na pitanje da li planira ljubav, možda čak i venčanje u 2019, on ističe:

- Ah, to me pitaju na slavama, drugim svadbam itd, ali ja ne vidim... Desiće se kad treba da se desi, nemam ja nikakve planove u životu - stvari se dese kada treba da se dese.