Celebrity News

Nećete verovati kome je vila ranije pripadala: Jelena Karleuša od supruga dobila kuću vrednu 2,5 miliona evra?

Nećete verovati kome je vila ranije pripadala: Jelena Karleuša od supruga dobila kuću vrednu 2,5 miliona evra?

Dragan Stojković Piksi vraća se u Beograd pošto je prihvatio ponudu da postane selektor reprezentacije Srbije, ali umesto u vili na Dedinju, moraće da živi u stanu na Dorćolu. Kuća kojom su se on i supruga Snežana nekada ponosili sada je u vlasništvu Jelene Karleuše pošto ju je Duško Tošić kupio od Piksija i preveo na njeno ime.

- Kuća se nalazi u otmenom i bogatom delu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Karleuši se posebno sviđa to što je kuća prostrana, što ima privatnost i veliko dvorište za decu. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Za Atinu i Niku planirane su zasebne sobe sa terasom i kupatilom, a iza kuće će biti izgrađen bazen. Takođe, postoje i sobe za poslugu, kao i tri gostinjske sobe, što znači da će Jelenina majka Divna moći nesmetano da dolazi i boravi koliko želi, a isto naravno važi i za Duškovu majku, koja ne dolazi tako često kao Divna - objašnjava izvor Sveta.

Plan fudbalera i pevačice jeste da se u vilu usele na proleće sledeće godine, a tada će u goste pozvati i Piksija i Snežu da vide kako posle renoviranja izgleda kuća u kojoj su nekada živeli. Inače, ideja o prodaji vile Tošiću se rodila kada ga je Piksi iz Bešiktaša doveo u Guangdžou R&F. I sama Jelena je potvrdila da će se početkom proleća useliti u novu vilu.

- Svi ćete biti pozvani na useljenje sada vam zaista ne mogu otkriti pravu lokaciju kuće! Još uvek nije sve završeno jer se kuća u ovim klimatskim uslovima ne može renovirati ali u martu, ja se nadam, useljavamo se. Te priče da svako ima svoje kupatilo to je tačno jer mi i u stanu svako ima svoje tako da neće se ništa preterano promeniti - kaže Jelena.