Celebrity News

Ida Prester iskreno: Pomirila sam se s tim da imam sinove u ovom životu, iako sam baš htela devojčicu

Autor: | 13/07/2017

Ida Prester iskreno: Pomirila sam se s tim da imam sinove u ovom životu, iako sam baš htela devojčicu

Pevačica hrvatske elektro-pop grupe "Lolobriđida" udata je za Srbina. Druži se sa gejevima. Nosi kolače izbeglicama. Hoće obdanište bez folk muzike. Pobunila se kad su romsko dete kinjili u beogradskoj školi. Objasnila je kako se žene zaista osećaju nakon porođaja i uputila poruku svim tatama.

Ukratko: osim što odlično peva, Ida Prester ume i da priča. I to baš o onome o čemu svi ćute jer ne umeju. Ili ne smeju. Sad je objavila post koji počinje rečenicom "Pomirila sam se s tim da imam sinove u ovom životu, iako sam bas htela devojčicu".

Da, i vi ste to pomislile, ali nikad niste smele glasno da izgovorite?

- Pomirila sam se s tim da imam sinove u ovom životu, iako sam baš htela devojčicu. Naravno da ćemo se voleti do ludila i da ću im biti ona Mamma Mia kojoj će nedeljom nositi cveće i ići po blagoslov za svaku životnu odluku. Al gledam te curice mojih prijatelja, koliko su zrelije, pametnije, sposobnije, brže se oblače, motorički spretnije, fokusiranije od svojih vršnjaka. Generalno jesu! I baš mi nije jasno. U kojem to tačno trenutku mi zaostanemo i uvere nas da smo gluplje, sporije, slabije plaćene, nesposobne za šefovanje i politiku, tehnički nepismene, da ne znamo da vozimo auto, da je naše salo bljak a njihovo ok, da su naše grudi premale, a njihove taman, i da je izuzetan ženin uspeh ako ima (pogotovo nakon porođaja ili nakon četrdesete) guzu za Instagram? U kojem trenutku se desi ta prevara? - napisala je Ida i oduševila sve svoje pratioce.