Celebrity News

Bojana Stefanović OTKRILA zbog čega ne pokazuje SUPRUGA sa kojim je u dugogodišnjem braku

Bojana Stefanović OTKRILA zbog čega ne pokazuje SUPRUGA sa kojim je u dugogodišnjem braku

Glumica Bojana Stefanović iskreno govori o ulozi u seriji “Pogrešan čovek“ u kojoj tumači lik labilne Dijane Crnković.

- Nama glumcima uvek je izazov da igramo nešto što je drugačije od nas samih i što nismo do sada igrali u karijeri. Neminovno je da vas reditelji svrstaju u neki fah, jer kada dobro odigrate neke stvari, po prirodi vas angažuju za to. Uvek je zabavnije igrati nešto drugačije. Meni je to bio glavni razlog i velika radost, da učestvujem u ovoj seriji. Dijana Crnković je poseban, specifičan, zahtevan lik, ali potpuno suprotan od onog što sam radila i suprotan od mene privatno - kaže za “TV magazin“ Bojana Stefanović, glumica koja tumači glavni lik u seriji “Pogrešan čovek“.

Sa snimanja serije "Pogrešan čovek"

O poslovim uspesima je uvek voljna da govori, ali što se tiče privatnog života, situacija je drugačija. Ovoga puta se na šaljivo pitanje o svom suprugu nasmejala i dala interesantan odgovor. Spekulisalo se o tome da li njen suprug uopšte "postoji", jer ga malo ko viđa po aktuelnim gradskim dešavanjima.

- Da, apsolutno postoji (smeh). On je iz iste profesije, ali s druge strane kamere. Inače se i ja retko pojavljujem na javnim događajima. Njemu nije ni zanimljivo da uvek ide sa mnom na neke događaje na kojima zbog posla moram da se pojavim. Trudim se da sa publikom podelim ono što je vezano za moj posao.