Celebrity News

Natašin bivši ima NOVU DEVOJKU stariju od njega deceniju i po?

Natašin bivši ima NOVU DEVOJKU stariju od njega deceniju i po?

Za ovu vezu ne znaju čak ni mnogi Lukini prijatelji i porodica.

Luka Lazukić je već neko vreme u vezi sa javnosti nepoznatom ženom koja je od njega starija petnaestak godina i dobrostojeća je, a za njihovu ljubav još uvek ne znaju čak ni mnogi prijatelji i rodbina, prenosi "Kurir".

Njen identitet javnosti, ali ni najbližem okruženju bivšeg košarkaša, još nije poznat jer on na sve načine pokušava da sakrije svoju emotivnu partnerku. Prema saznanjima Kurira, Lazukić je novu devojku upoznao preko jednog poznanika, kada je ona kratko boravila u Beogradu, nakon čega su se nekoliko puta čuli telefonom i dopisivali se porukama, a potom su se ponovo videli i otpočeli zabavljanje.

- Ne znam kako se desila ljubav između njih dvoje, načuo sam da je ona njega startovala. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i već tada su se dopali jedno drugom. Luka mi nije pričao ništa detaljnije o njoj, znam da se bavi privatnim biznisom i da je u tome vrlo uspešna. Koliko sam shvatio, ona ima oko 50 godina, što znači da je od njega starija oko deceniju i po. Većinu prijatelja i bliže porodice nije upoznao s novom devojkom, a mnogi i ne znaju da je u vezi s njom. Ne znam zašto to toliko krije, verovatno jer su tek počeli da se zabavljaju ili se možda plaši da to ne dospe do medija zbog svega kroz šta prolazi. Ne želi da i njegova partnerka bude izložena medijskom pritisku - rekao je jedan od malobrojnih Lazukićevih prijatelja koji je upoznat s ovom vezom.

Kako se dalje navodi, Luka i njegova izabranica su nedavno bili na prvom zajedničkom putovanju. Njih dvoje su viđeni pre dve nedelje zagrljeni na beogradskom aerodromu prilikom povratka iz Ciriha. Da je ova informacija tačna, pokazuje i to što se bivši košarkaš tada nije pojavio u Centru za socijalni rad opštine Stari grad, gde je trebalo da vidi ćerkicu Katju, koju je dobio u braku s Natašom Bekvalac.

Ekipa Kurira koja je tada čekala Lazukića da se pojavi na zakazanom susretu sa naslednicom, od zaposlenih u ovoj instituciji saznala je da je Luka na vreme javio da neće doći zbog poslovnih obaveza, ali je već sledeće srede video dete.