Celebrity News

Jelena Karleuša: Probleme sa Duškom sam rešavala seksom sada razgovaramo jer smo sazreli

Jelena Karleuša: Probleme sa Duškom sam rešavala seksom sada razgovaramo jer smo sazreli

Ako se po broju nastupa i hitova meri popularnost pevača, onda se za Jelenu Karleušu može reći da je ovo bila njena godina.

JK je održala mnogo koncerata širom regiona, objavila singl "Marihuana", koji je oborio sve rekorde slušanosti. Godinu završava gostovanjem u pesmi Miligrama, a u 2019. obećava još numera, koncert u Beogradu, spotove i, naravno, ostaće dosledna sebi i britka na jeziku!

Kako ćeš pamtiti ovu godinu?

- Pamtiću je samo po dobru. Tip sam osobe koja u svemu vidi i pamti samo dobro. Život je onakav kako ga postaviš u glavi. Ili te lomi, ili učiš. Zahvalna sam za svaki sekund. Sve što sam želela, ja sam ostvarila, sve što nisam, ostvariću. Nema prepreke i nema odustajanja. Ova igrica mora da se pređe - priča pevačica za "Kurir".

Šta si poželela sebi, a šta porodici?

- Sebi ništa. Dušku što manje povreda, sve drugo je ostvario i stekao dobrotom, talentom i mukotrpnim radom. Mojoj deci da uče od mame i tate, da budu vredne i dobre devojčice koje će naći svoj put na svoj način. Mi smo tu da im budemo vetar u leđa. Mojoj porodici, s mamom na čelu, samo zdravlje. Za sve drugo ću se ja pobrinuti, da im pružim i pomognem kao oni meni od samog rođenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 31, 2018 at 4:47am PST

Pričala si da je Duško pokušavao da te ućutka i rekao da treba da se suzdržavaš od javnog iznošenja mišljenja baš o svemu. Da li je odustao od pokušaja?

- Niti on odustaje od pokušaja da me smiri, niti se ja dam ukrotiti. Zašto je imati stav o svemu nešto loše? Nisam retard bez mišljenja i nisam neko ko se plaši da svoje stavove kaže jasno i glasno. Da li volim da namećem svoje stavove? Volim. Takva sam. Sreća je što sam u stavovima krajnje iskrena i pravična.

Zbog čega se najviše svađaš s mužem, a u čemu se slažete i šta vas najviše zbližava, osim, naravno, dece?

- Kako smo stariji, bolje komuniciramo. Više razgovaramo. Pre smo sve rešavali seksom. Sada smo sazreli kao partneri.

Da li ćeš mu ispuniti želju i roditi još jedno dete?

- Meni ako dune, rađaću do pedesete. Svake dve godine po jedno dete. Ne volim ograničenja i spočitavanje godina ženama.

Da li se bolje osećaš danas nego kada si bila klinka?

- U fizičkom smislu sam bolja od svih klinki zajedno. U smislu intelekta, sa 20 sam bila smešna u poređenju sa ovom bombom u glavi sad - kaže je Jelena za "Kurir".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 1, 2019 at 2:08pm PST

Rekla si da je Atina rođena za šoubiz, a da je Nika mirnija i da bi želela da bude naučnik.

- Nasledile su strast, intelekt, fokus, muzikalnost. Čime god da se budu bavile, neće biti u mojoj senci, jer su sasvim svoje i drugačije. Učim ih da budu borci. Da ne odustaju. To je najvažnija životna lekcija. Istrajnost. To se vežba.

Važiš za nekoga ko nema problem da iz kuće izađe bez šminke. Šta pomisliš kada se ujutru pogledaš u ogledalu takva?

- Privatno se nikad ne šminkam. Volim da sam u bademantilu, volim čiste bele peškire, divnu mirišljavu perjanu posteljinu i odmor od svega što ima veze sa javnim poslom. Kada ne radim, veći deo dana provodim u kadi. Inače, svako ko me zna privatno kaže da sam lepša bez šminke.

Šta se dešava sa tvojom svetskom karijerom?

- Zasad me poznaju van granica Balkana kao ženu od stila. Taj moj stil je obišao celu planetu. Planiram da 2019. bude godina mog muzičkog proboja na svetsku scenu. Jedno vas molim, ne sumnjajte u mene. Ja sam neko ko ne odustaje.