Celebrity News

Ćerka Nataše Bekvalac JE DOSAD UVEK TRAŽILA SESTRU od Deda Mraza, A ONO ŠTO JE NAPISALA OVE GODINE ODUŠEVIĆE SVE

Ćerka Nataše Bekvalac JE DOSAD UVEK TRAŽILA SESTRU od Deda Mraza, A ONO ŠTO JE NAPISALA OVE GODINE ODUŠEVIĆE SVE

Nakon stresne 2018. godine Nataša Bekvalac ima puno razloga za slavlje i ulazak u Novu godinu, ali svakako su onaj najveći njene mezimice koje se obožavaju!

Kako je pevačica proteklih godina, pre rođenja ćerke Katje, u intervjuima isticala kako joj je starija ćerka Hana uporno traži da joj rodi sestru sada je otkila koja je njena nova želja od Deda Mraza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 27, 2018 at 9:10am PDT

Na pitanje o tome šta je Hana ove godine napisala u pismu najpoznatijem dedi na svetu, Nataša je sve oduševila odgovorom.

- Veoma sam ponosna što je dosad u svakom pismu stajlo: `Želim brata ili sestru`. Ove godine, želja joj je ispunjena, pa je u pismu napisala da želi da Katja nju voli najviše - otkrila je Bekvalčeva za Alo Vip.

Sama pevačica poželela je sebi, ali i svojim pratiocima na Instagramu novogodišnju poruku Marine Tucaković, koja glasi:

- Drugari, srećna vam Nova godina. Kao i uvek, prestanite se ložiti, nemojte od drugih očekivati da za vas urade 'ovo' ili'ono', uradite za sebe sve najbolje. I nemojte drugima nista loše raditi. I da, pazite na zdravlje. Ali jako, jako, jako pazite na zdravlje. Marina Tucakovic❤ - složila se Nataša sa Marinom i poruku poslala uz prelepu novogodišnu fotografiju:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 1, 2019 at 6:17am PST