Celebrity News

Snimak otkrio sve: Megan Markl JESTE U SVAĐI, ALI NE SA Kejt Midlton (video)

Snimak otkrio sve: Megan Markl JESTE U SVAĐI, ALI NE SA Kejt Midlton (video)

Stručnjaci za govor tela odmah su razotkrili sve, ali ono što je nakon toga oduševilo javnost je jedan snimak izlaska dvojice braće i njihovih supruga iz crkve svete Marije Magdalene u Sandringamu

Svađa s britanskog dvora ne prestaje da zabavlja javnost, a nakon bezbroj natpisa o netrpeljivosti između dve jetrve, Megan Markl i Kejt Midlton, čini se da je istina sasvim drugačija.

Božić u kraljevskoj porodici, posebno zajednički odlazak u crkvu, bio je pod posebnom lupom javnosti, najviše zbog odnosa koji iz dana u dan sve više zabavlja obožavatelje najpoznatije britanske porodice. Prema izvorima bliskih porodici, po naredbi kraljice Elizabete II i princa Čarlsa, dve vojvotkinje su na svoja lica morale da navuku svoje najbolje maske i odglume da među njima nema nikakve netrpeljivosti.

Megan Markl i Kejt Midlton su se svim silama trudile da prikažu kako se njih dve zapravo slažu jako dobro, a predstava za javnost je sve nasmejala.

Naravno, stručnjaci za govor tela odmah su razotkrili sve, ali ono što je nakon toga oduševilo javnost je jedan snimak izlaska dvojice braće i njihovih supruga iz crkve svete Marije Magdalene u Sandringamu.

I osobi koja nema pojma ništa o odnosima među članovima kraljevske porodice jasno je kao dan da nesuglasice postoje, a u "okršaju" čini se nisu dve jetrve, već Megan Markl i njen dever, princ Vilijam. Po izlasku iz crkve vojvotkinja od Saseksa se našla odmah pored budućeg kralja te je odlučila da započne konverzaciju sa njim, ali ono što je on potom učinio, iznenadilo je sve, pa tako i samu Megan Markl.

Naime, princ Vilijam je odlučio da u potpunosti izignoriše Megan Markl, praveći se da ima problema sa šalom, uzaludno pokušavajući da ga popravi, a potom se brzo izmakao kako bi njegova supruga Kejt Midlton stala između njega i Megan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PerezHilton.com (@perezhilton) on Dec 27, 2018 at 12:25pm PST