Celebrity News

Miloš Biković ISKRENO o NAJGORIM ULOGAMA u karijeri, ali i o POPULARNOSTI U RUSIJI

Miloš Biković ISKRENO o NAJGORIM ULOGAMA u karijeri, ali i o POPULARNOSTI U RUSIJI

Glumac Miloš Biković je igrao glavnu ulogu u filmu koji je obeležio godinu za nama - "Južni vetar" i koji ćemo uskoro gledati kao seriju.

Ko ne zna, ili se ne seća, Biković je igrao i u seriji "Stižu dolari", na koju i nije najponosniji.

Glumac je u emisiji Ognjena Amidžića mora da odgovori "u kojim ostvarenjima misli da je bio očajan":

- Bio sam očajan u mnogim ulogama, ali i reći ću u seriji 'Stižu dolari' i, ne bih da uvredim projekat, već da kažem da nisam bio zadovoljan svojom glumom u filmu 'Šešir profesora Vujića'.

Pored toga, Ognjen Amidžić u prvoj emisiji u novoj 2019. godini ugostio je glumačku zvezdu Miloša Bikovića, kao i ostatak ekipe filma "Južni vetar", koji je obeležio godinu za nama - Miodraga Radonjića, Luku Grbić, Milija i Slobodana Veljkovića Cobija.

Na samom početku emisije bilo je reči o filmu koji je do sada u bioskopima širom Srbije pogledalo preko 750.000 ljudi, a Miloš je istakao da daje sve od sebe da film plasira i na inostrano tržište, samim tim i rusko, budući da je u Rusiji izuzetno popularan.

- Radim na tome, ali to je jedan težak zadatak i poduhvat, nije baš jednostavno - otkrio je Biković, koji je gledaocima pojasnio radnju filma.

Ovo je film o momku koji je mogao da postane neki šampion, ali je rešio da zbog loše situacije koja se oko njega dešava krene pogrešnim putem. Ušao je u svet kriminala, koji je veoma brutalan, tako smo ga i pokazali. Posle svega se teško iz tog sveta izlazi - ispričao je Miloš.

On je, takođe, istakao da mu u Rusiji, gde uživa ogromnu popularnost, uglavnom dodeljuju uloge negativaca, nakon čega je Amidžiću otkrio na koji način je uspeo da se probije i na njihovo tržište i postane jedan od najtraženijih i najpopularnijih glumaca.

- Zvali su me na kasting, nekom igrom slučaja ili čudom Božijim. Dobio sam ulogu, ali to nije bilo dovoljno, pa sam za još jedan film morao da odem na kasting. Imao sam sreću da upadnem u vrhunske projekte tamo, pa mi je posle bilo lakše. Nekoliko puta sam morao da dokažem to, da idem iz projekta u projekat, ali nije išlo po automatizmu. I mito, naravno - našalio se Biković.