Celebrity News

Milica Pavlović KAŽE DA JE PEVAČICA BEZ MRLJE: Nikad sebi ne bih dozvolila da se KOMPROMITUJEM

Milica Pavlović KAŽE DA JE PEVAČICA BEZ MRLJE: Nikad sebi ne bih dozvolila da se KOMPROMITUJEM

Milica Pavlović je istakla da ne postoje situacije iz prošle godine kojih ne želi da se seća, jer sve što radi radi sa uživanjem i sebi ne dozvoljava mrlje i blamove.

- Možda će zvučati čudno, ali baš ništa iz ove godine ne želim da zaboravim. Desilo mi se mnogo lepih i dobrih stvari, ali isto tako smatram da je dobro da se dešavaju i neke situacije koje mi se ne dopadaju. To drži ravnotežu da i dalje ostanem devojka sa obe noge na zemlji, svesna sebe i kakav svet me okružuje. Iz svega lošeg uvek izvlačim pouku i poentu, tako da sve što se desilo je i trebalo da bude tako. I zahvalna sam životu na svemu - ispričala je Milica.

Njena zvezda vodilja je "vera u sebe", a evo sa kakvom porukom ona ulazi u Novu godinu i šta je poželela svojoj porodici, prijateljima, kolegama i fanovima.

- Poruka koja mene vodi kroz život jeste "Vera u sebe je prva tajna uspeha". I zaista mislim da je tako, i to na svim životnim poljima. Bilo da je reč o poslu, prijateljstvu, ljubavi. Kad verujete sebi, onda to i drugi osete i daju vam svoje poverenje. Ja svima želim da veruju u svoje snove i uz trud i rad sigurna sam da će ostvariti sve što požele - rekla je Milica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jan 1, 2019 at 8:57am PST


Milica je otkrila da ništa ne prepušta slučaju i da sebi ne dozvoljava propuste i nepromišljene situacije koje je mogu kompromitovati i uniziti njen integritet. Na pitanje da li postoji trenutak koji bi okarakterisala kao blam, ona je bila izričita.

- Ne! Ja sam jedna dupla lavica koja sve radi temeljno i o svemu vodi računa, tako da je teško da se meni desi neki propust. Jednostavno, od samog početka svoje karijere znam da sve što radim ostaje zabeleženo i uvek sam svesna da želim da jednog dana budem ponosna na sebe kad se osvrnem i vidim šta sam sve uradila i postigla. Isto je i kada je privatan život u pitanju. Nisam tip osobe koja bi sebi dozvolila da se kompromituje ni u jednoj situaciji - rekla je Milica i sebe okarakterisala kao pevačicu bez mrlje.