Celebrity News

OVE srpske ZVEZDE PROVODE BADNJI DAN van Srbije (foto)

OVE srpske ZVEZDE PROVODE BADNJI DAN van Srbije (foto)

story

Goga Sekulić, Tanja Savić, Dragana Mirković, Marijana Mateus, Kaja Ostojić, provode Božićne praznike van granica Srbije, iako su ovde ostvarile karijere. Njihov privatan život daleko je od matice, a hrišćanske praznike dočekuju daleko od Balkana.

Goga Sekulić Švajcarsku odavno naziva svojim domom, a u ovoj zemlji neretko dočekuje i praznike, ukoliko nije sa familijom na našim prostorima. Nema sumnje da će pevačici ovogodišnji božićni praznici biti posebno dragi, jer su prvi koje će provesti sa sinom kog je na svet donela pre nepunih mesec dana.

Pevačica je 2000. godine promenila mesto stanovanja, pa od tada živi u Austriji. Na svom Instagram profilu redovno obaveštava obožavatelje o proslavi praznika, pa je tako i sa božićnim, a trudi se da sve bude u duhu tradicije.

Pevačica, od kad se udala za Džuniora Džeka, Kaja Ostojić živi u inostranstvu, a vremenom se navikla da život u Belgiji. Često dolazi u Srbiju, a praznike zna da dočekuje i na drugim destinacijama po svetu, s obzirom da neretko putuje sa ćerkom i mužem.

Dizajnerka i bivša žena Lotara Mateusa, Marijana Mateus, odabrala je London za grad u kom će živeti, a često ističe koliko je prestonica Britanije baš po njenoj meri. Prošle godine je Božić obeležavala sa najbližima u glavnom gradu Engleske, a ove godine je na svom Instagramu objavila da se trenutno nalazi u Francuskoj.

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", Tanja Savić, nedavno je otkrila da će se, nakon mnogo godina života u Australiji, u februaru vratiti za stalno u Srbiju, pa će ovaj Božić biti poslednji koji će sa porodicom proslaviti na dalekom kontinentu, a ona je javila storijem iz Gold Kosta u Australiji.