Celebrity News

Jelena Karleuša OGLASILA SE NAKON SPEKULACIJA O "MISTERIOZNOM PRIJATELJU" i stavila tačku na priče O NJENOM BRAKU! (foto)

Jelena Karleuša OGLASILA SE NAKON SPEKULACIJA O "MISTERIOZNOM PRIJATELJU" i stavila tačku na priče O NJENOM BRAKU! (foto)

Nakon spekulacija o "tajnom prijatelju" sa kojim se navodno dopisivala naša balkanska diva, Jelena Karleuša, a reč je Ognjenu Vranješu (29), pevačica se oglasila na svom nalogu na Instagramu. 

Naime, kako su mediji pisali i o Duškovim objavama na Insta koji odišu objavama ljubavi, kao i da je sve u redu u njihovom braku, Duško se tada prvi put nakon navodne bračne svađe oglasio putem svog naloga i, ne pominjući ovu spornu situaciju. Podelio je porodičnu fotografiju na kojoj su on, Jelena i njihove ćerke Atina i Nika, nakon čega je ispod fotografije odmah je usledio Jelenin komentar:

https://www.instagram.com/p/BsWSlaBhwlZ/

- Volim te!

Nedugo posle toga, na Božić, oglasila se i Jelena Karleuša, u svom stilu i stavila tačku na sve loše priče o njenom braku sa uspešnim fudbalerom Duškom Tošičem!

https://www.instagram.com/p/BsWRxuZnRdi/

- Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namere... Sve se to kad tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni poslednji put! Srećan Božić svima koji slave!