Celebrity News

DOSTA JOJ JE SVEGA: Kraljica Elizabeta neće više da toleriše Megan i Kejt!

DOSTA JOJ JE SVEGA: Kraljica Elizabeta neće više da toleriše Megan i Kejt!

Iako je u više navrata pokušala da pomiri jetrve Kejt Midlton i Megan Markl, trud kraljice Elizabete II nije urodio plodom. Međutim izvor blizak kraljevskoj porodici otkrio je kako su se njihove svađe i neslaganja kraljici sada popele na vrh glave i kako više ne namerava da trpi njihovo nepoštovanje.

I dok javnost s nestrpljenjem iščekuje svaki novi sočni trač o nesuglasicama između Kejt Midlton i Megan Markl koji iscuri u javnost, medijski napisi britansku kraljicu baš i ne zabavljaju. Kraljica Elizabeta II je sve vreme pokušavala da izgladi situaciju između vojvotkinja, ali čini se da ništa nije pomoglo.

Čak ni veliko porodično okupljanje za Božić i iscenirani osmesi nisu uverili javnost da su Kejt i Megan izgladile svoj odnos i da na britanskom dvoru vlada porodična idila. Stručnjaci za govor tela otkrili su kako je njihov naizgled prijateljski odnos predstava za javnost.

Njihove razmirice koje su počele pre Meganinog i Harijevog venčanja nastavile su se sve do danas, no kraljici, koja je sve vreme strpljivo čekala da jetrve zakopaju ratnu sekiru, sada je konačno prekipelo.

Portal In Style piše kako je kraljica, prema rečima anonimnog izvora, dosegla vrhunac tolerancije prema Kejt i Megan. Nakon smrti princeze Dajane kraljica je odlučila kako više nikada neće dopustiti da konflikti unesu nemir u njihovu porodicu i od tada ulaže sve napore da porodicu drži na okupu, zadovoljnu i u dobrim odnosima.

Kraljica navodno svim silama želi da se Megan i Kejt pomire i neće odustati dok ne bude po njenom, pa ne sumnjamo kako će od sada kraljica primenjivati strože sankcije, ne bi li vojvotkinje naučila pristojnom ponašanju.

Nesuglasice između Kejt i Megan reflektuju se na celu porodicu, pa su tako i prinčevi Vilijam i Hari navodno zahladeli svoj odnos. Princ Hari je već nekoliko puta zaredom propustio tradicionalni lov na koji odlaze muški članovi kraljevske porodice, jer se s tim hobijem ne slaže njegova supruga koja je veganka i veliki ljubitelj životinja.

Srž Meganinog i Kejtinog neslaganja leži zapravo u njihovim različitim karakterima. Stručnjaci tvrde kako su jetrve karakterno, ali i kulturološki potpuno različite, a Kejt najviše smeta to što je Megan navikla da kaže sve što misli i to što se Megan katkad bezobrazno odnosi prema osoblju.

Megan se navodno zamerila i samoj kraljici jer je na dan venčanja želela da nosi tijaru izrađenu od smaragda, ali to nije bilo moguće zbog sumnjivog porekla dotičnog dragog kamenja, pa je svom unuku, princu Hariju rekla da poruči svojoj odabranici da "u životu ne može da dobije sve što poželi".