Celebrity News

Najbolji odgovor na tračeve - SNIMAK SEVERINE I KEBE ZAPALIO INTERNET (video)

Najbolji odgovor na tračeve - SNIMAK SEVERINE I KEBE ZAPALIO INTERNET (video)

Nakon što se već neko vreme spekuliše da se Severina razvodi od Kebinog sina, Igora Kojića, par je fotografijama sa putovanja na Maldive, na kome su uživali sa pevačicinim sinom iz prvog braka, stavio tačku na ove tračeve.

Pevačica je to sada još jednom uradila kada je stigla u Beograd i na Instagram postavila video na kome vidimo koliko uživa da provodi vreme sa svojom i suprugovom prodicom.

Naime, video prikazuje Kebu koji je rešio da uzme gitaru i zapeva svojim ukućanima. Međutim, Severina je imala posebnu želju:

- Izvini svekre, a znaš li ti možda neku moju pesmu da otpevaš? - pitala je Seve, a Keba je imao spreman odgovor:

- Snajka, sve tvoje pesme znam, a najbolje znam unakaziti tvoje pesme - rekao je Keba, a zatim u svom aranžmanu otpevao i odsvirao jedan Severini hit.

Severina je snimak objavila na svom Instagram profilu uz kratku poruku koja, pored ovog zanimljivog porodičnog videa, govori sve o njenom odnosu sa porodicom Kojić.

- 20 godina kasnije. Moj sveki ❤️ najbolji na svetu! ❤️

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ovu pjesmu sam napisala i otpjevala 1999 godine... ...20 godina poslije...moj sveki❤️najbolji na svijetu❤️#jasamopjevam #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina #dragankojickeba @dragankojickeba

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 8. Јан 2019. у 8:10 PST

Podsetimo, nedavno se šuškalo da će se Severina razvesti od Igora Kojića, a da je jedan od razloga to što se ona nije pojavila na koncertu svekra.