Celebrity News

NAJSKUPLJI RAZVOD IKADA? Nakon 25 godina braka RASTAJE SE NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU

NAJSKUPLJI RAZVOD IKADA? Nakon 25 godina braka RASTAJE SE NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU

Najbogatiji čovek na svetu razvodi se nakon 25 godina braka.

Džef Bezos, 54-godišnji osnivač i vlasnik Amazona i njegova supruga Mekenzi, 48-godišnja nagrađivana književnica, objavili su da je njihovom braku došao kraj.

Najbogatiji čovek na svetu, trenutno "težak" oko 137 milijardi dolara sudeći po Blumbergu, vest je objavio na Tviteru.

- Želimo da ljudi znaju šta se zbiva u našim životima. Kao što naša porodica i bliski prijatelji znaju, nakon dugog perioda istraživanja i eksperimentalnog odvojenog života, odlučili smo se na razvod braka i život nastaviti kao prijatelji - piše u objavi koju su oboje potpisali.

Brak im je trajao 25 godina i roditelji su četvoro dece, uključujući tri sina i ćerku koju su usvojili iz Kine, piše Foks Njuz.

- Osećam se neverovatno srećno što smo pronašli jedno drugog i duboko smo zahvalni za svaku godinu koju smo proveli u braku. Da samo znali da ćemo se odvojiti za 25 godina, opet bi uradili isto - piše.

- Imali smo divan zajednički život kao venčani par, i vidimo divnu budućnost pred nama, kao roditelji, prijatelji, partneri u zajedničkim poslovima i projektima i kao pojedinci u vlastitim poslovima i avanturama. Iako će sve biti različito, ostajemo porodica i ostajemo dragi prijatelji.