Celebrity News

Dženifer Lopez OTKRIVA zbog čega nije odustala od ljubavi!

Dženifer Lopez OTKRIVA zbog čega nije odustala od ljubavi!

Posle tri braka, našla je svoju sreću.

https://www.instagram.com/p/BsbQPFbgUf3/

Dženifer Lopez zvezda je februarskog izdanja Harper’s Bazaar-a, a u intervjuu koji je dala za magazin objasnila je da sebe krivi za neuspeh u svim pređašnjim vezama kao i da je srećna jer se trenutno zabavlja sa Alexom Rodriguezom.

https://www.instagram.com/p/Bp3VRxoA6a2/?utm_source=ig_embed

Dženifer i Rodrigez zabavljaju se od početka 2017. godine i pevačica je za magazin izjavila da ne može biti srećnija jer njihova veza još opstaje.

- Za mene su veze bile ogromna iskustva uspona i padova, ali nije imalo veze sa bilo kim drugim sem sa mnom. Morala sam da shvatim sebe -  započela je.

- Sve dok ne naučite da volite sebe ne možete voleti druge na istinski i zdrav način. Jednom kada to naučite možete imati vezu punu razumevanja i poštovanja i međusobne podrške. U meni se dogodila evolucija! Osećam se sigurnije i bolje” , tvrdi multitalentovana zvezda koja je do sada bila u braku tri puta.

Lopez, koja je pod budnim okom javnosti proživljavala dobro ispraćene raskide veza sa Benom Aflekkom, Markom Antonijem, Sinom “Didijem” Combsom i Kasperom Smartom priznaje da nikada nije odustala od ljubavi, ili od sebe.

- Imam dvoje divne dece i predivnog partnera. Nisam još uvek shvatila život niti je sve savršeno, ali mi je drago da sam nakon svega što sam prošla u životu i dalje jako optimistična i srećna.