Celebrity News

Koji je vaš omiljeni "fashion" par - OVE ZVEZDE gde god da se pojave sve OSTAVLJAJU BEZ DAHA (foto)

Koji je vaš omiljeni "fashion" par - OVE ZVEZDE gde god da se pojave sve OSTAVLJAJU BEZ DAHA (foto)

Kad se približava kraj neke godine i započinje nova, sumiraju se utisci o proteklih 365 dana. Baš zato za vas smo pisali o bebama pozatih koje su došle na svet 2018. godine, o venčanjima, ali i razlazima poznatih, zvezdama koji su obeležile godinu, ali i modnim ikonama i haljinama koje su na nas ostavile najveći utisak.

A sada smo rešili da vam predstavimo i najstilizovanije parove po našem izboru.

Složićete se, neki od njih već niz godina deo su modne scene, a neki su tek od skoro, ali zasluženo na njoj.

Naš izbor ovoga puta pao je na Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli, Dejvida i Viktoriju Bekam, Prijanku Čopru i Nika Džonasa i Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza.

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli

Iako se po mnogo čemu ne uklapaju u holivudski način života, ovaj par, pogotovo kada se pojavi zajedno na crvenom tepih, upravo je njegova trešnjica na šlagu. I dok se to itekako očekuje od zvezde "Tračare" (Gossip Girl) čiji je modni odabir postao popularan jednako kao i ona, Rajan je svakako dokazao da njegova supruga nije jedini član porodice koji izaziva šuškanje i ostavlja bez daha gde god da se pojavi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели E! Latin America (@eonlinelatino) дана 11. Јан 2019. у 8:32 PST

Dejvid i Viktorija Bekam

O ovom paru kada je moda u pitanju nema potrebe puno pričati. Dok dizajnerka polako postaje jedan od modnih ikona, koju uvek možemo videti besprekorno obučenu u svedenim kreacijama oštrih linija, ali uvek sa specifičnim i zanimljivim detaljem, bivši fudbaler savršen joj je sklad jer spada u osobe kojim sve dobro stoji i koje mogu da iznesu čak i senku na očima na naslovnoj strani magazina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ELEGANT FASHION (@elegantffashion) дана 11. Јан 2019. у 9:14 PST

Prijanka Čopra i Nik Džonas

Ovaj novopečeni bračni par, istina, u početku je svima delovao čudno, što zbog razlike u godinama, što zbog različitih stilova odevanja, ali kako vreme prolazi i oni "postaju jedno", a njihov modni ukus sve je sličniji. Bivša Mis sveta i tinejdž zvezda prate trendove, ali njihov izbor uglavnom će pasti na nešto elegantinije komade.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели priyanka chopra (@_priyankachopria) дана 11. Јан 2019. у 8:42 PST

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

Da nije Dženifer Lopez koja se kao i pomenuta Blejk nalazi na skoro svakoj listi najbolje obučenih zvezda, Aleks sigurno ne bi bio deo našeg spiska, ali kako ne odati priznanje sportisti koji u korak prati svoju lepšu polovinu i želi da uvek budu usklađeni. Pogledajte koliko je dobro izgledao u roze košulji koju je obukao samo zbog Džen. Priznaćete, nije lako ispratiti ovu divu. Zato, palac gore za gospodina čiju damu ne treba posebno opisivati i pored koje svi ostaju neprimećeni.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 6. Нов 2018. у 7:34 PST

A koji su vaši omiljni "modni parovi"?