Celebrity News

Posle 20 godina Madonino pismo puno uvreda ponovo u žiži javnosti

Posle 20 godina Madonino pismo puno uvreda ponovo u žiži javnosti

Kontroverzna pevačica Madona je oduvek bila bez dlake na jeziku, a ni vređanje kolega nije joj strano.

U žižu javnosti sada je ponovo dospelo pismo koje je pevačica nekada poslala svom bivšem ljubavniku, glumcu Džonu Inosu, u kome između ostalog vređa glumicu Šeron Stoun i pevačicu Vitni Hjuston.

Kako Madonino pismo ovih dana odlazi na aukciju (biće prodato za iznos od tri do pet hiljada dolara) prvi put je u javnost izašao i ceo njegov sadržaj.

Ljubavno pismo otkrilo dugo čuvanu tajnu: Tupak ostavio Madonu jer je belkinja (video)

- Toliko je frustrirajuće čitati o tome kako Vitni Hjuston ima muzičku karijeru kakvu i ja želim, Šeron Stoun filmsku. Ne zato što ja želim da budem kao te žene, pre bih umrla. Toliko su prosečne, a nekako uvek uspevaju da budu u centru pažnje i merilo uspešnosti. To me vređa. Sve što radim je originalno i u sve dajem toliko sebe, ali na kraju to mi samo donosi bol - deo je dugačkog pisma u kome se vidi koliko je Madona ogorčena tadašnjom muzičkom i filmskom scenom, ali i u kome spominje kako je u teškom, depresivnom stanju.

A post shared by Madonna (@madonna) on Apr 25, 2017 at 10:26am PDT

Madona  je 1992.  osvojila i svoj prvi, od ukupno sedam Gremija, ali izgleda da joj to nije bila dovoljna potvrda za njen rad. Ona tada navodi i kako je rođena u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu i kako je čak pogrešnog pola.

Kako piše Daily Mail, izgleda da joj glumica Šeron Stoun ovo nije uzela za zlo, a to je potvrdila i objavom na svojoj Fejsbuk stranici.

- Draga Madona, kao prvo mislim da je apsurdno da neko objavljuje tvoja privatna pisma i zbog toga pišem ovo u nastavku i ovako javno.

Hoću da znaš da sam ti prijatelj. U jednom trenutku svoje karijere htela sam da budem i rok zvezda, ali, kao što si napisala, osećala sam se previše osrednje. Znamo, kao oni koji su preživeli na sceni toliko dugo, da je vladanje nad sopstvenim mediokritetom jedini način da ovladaš svojim vrlinama. Da postanemo sve što smo obe postale. Volim te i obožavam - bila je poruka koju je glumica uputila Madoni.