Celebrity News

"NE STAJTE JOJ NA MUKU”: Estrada skočila u Karleušinu odbranu

"NE STAJTE JOJ NA MUKU”: Estrada skočila u Karleušinu odbranu

Estradne ličnosti i glumci oglasili su se povodom seks-afere između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa koja ovih dana trese ceo region. Pevačici su podršku pružili mnogi, a između ostalog Seka Aleksić, Aca LukasNataša Bekvalac dok se Sergej Trifunović obratio “dušmanima”.

Mada godinama ne razgovaraju i nisu u dobrim odnosima, Jelenu je u jeku skandala zbog navodne afere u braku i obnaženih fotografija, podržala i folk pevačica Seka Aleksić. Ona je na "Instagramu" objavila ovo:

- Bez obzira na sve, treba imati u vidu da ova žena ima, pre svega, dvoje dece! Da je majka, ćerka, supruga... Ne stajte joj na muku! Ljudski je!

U znak podrške koleginici u sukobu sa Vranješom, žestokom porukom na "Instagramu" oglasio se Aca Lukas, napisavši da fudbaler nikada ne bi udario tako nisko da je pravi muškarac:

- Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se, Jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci. Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili, su indijančine. E, ti muškarci su ozbiljno zlo, ozbiljno oboleli od kompleksa niže vrednosti, i nisu nikakvi mangupi, "ni sa ove ni sa one strane Drine". Oni su samo mangupi, za u Drinu! Sramota.

Karleušu je javno podržao i glumac Sergej Trifunović, koji je na "Tviteru" napisao: "Podrška Jeleni Karleuši. Jeb'te se dušmani". Onda je u jednom od komentara dodao i da je on uvek na strani progonjenih.

I Nataša se javila fotografijom u znak podrške koleginici uz kratko i jasno srce uz njenu sliku.